RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΙΔΕΙΑ... ΚΟΛΑΣΗ Η ΚΥΠΡΟΣ - ΑΡΠΑΞΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ 13ΧΡΟΝΗ....


Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας στα σχολεία μας, καθώς ενώπιον των Αρχών βρίσκεται νέα υπόθεση βιασμού 13χρονης από δύο 14χρονους σε Γυμνάσιο της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 Οκτωβρίου, όταν δύο 14χρονοι μαθητές έκλεισαν στην τουαλέτα του σχολείου 13χρονη και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν. Ωστόσο οι φωνές της μαθήτριας που φώναζε «βοήθεια» ακούγονταν μέχρι έξω και αμέσως οι καθηγητές που εκτελούσαν χρέη επιτηρητών έσπευσαν στο χώρο.
Οι δύο μαθητές τέθηκαν υπό πειθαρχική έρευνα, ενώ η γονείς της 13χρονης μαθήτριας προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία. Υπό πειθαρχική έρευνα τέθηκαν ακόμη δύο μαθητές, οι οποίοι εκτελούσαν χρέη φρουρού.
Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, οι γονείς εκ των δύο μαθητών που εκτελούσαν χρέη φρουρού θέλησαν να δημοσιοποιήσουν το περιστατικό, αφού όπως υποστηρίζουν είχαν προβεί σε παραστάσεις προς τη διεύθυνση του σχολείου ,ώστε το παιδί τους να μην τοποθετηθεί στην ίδια τάξη με τον έναν εκ των μαθητών που είχε ενεργό συμμετοχή επειδή ασκείται κακή επιρροή, αλλά δεν εισακούστηκαν.
Το περιστατικό διερευνάται από τις Αρχές και το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται να λάβει πειθαρχικά μέτρα εναντίον των μαθητών.24news ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ