RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

H ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΓΥΜΝΗ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΚΟΒΕΙ... ΑΝΑΣΕΣ

Κάθε της φωτογράφιση κάνε το ίδιο: κόβει την ανάσα. Η Μόνικα Μπελούτσι μπορεί στις 30 Σεπτεμβρίου να κλείνει τα 52 της χρόνια αλλά παραμένει μια (αν όχι η μοναδική) από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο.  

Φανταστείτε λοιπόν τι... γίνεται όταν η Ιταλίδα σταρ φωτογραφίζεται ολόγυμνη στην πισίνα. Το έκανε για το νέο τεύχος του Paris Match και για να προωθήσει τη νέα της ταινία, υπό τις οδηγίες του Εμίρ Κουστουρίτσα (ο οποίος πρωταγωνιστεί επίσης), το On The Milkey Road που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας.  
Είναι μια ιστορία αγάπης κατά τη διάρκεια του εμφυλίου της Γιουγκοσλαβίας, την περίοδο 1990-’94. Η Μπελούτσι υποδύεται τη γυναίκα ενός στρατιώτη που πεθαίνει λίγο πριν από το γάμο τους. 
«Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης με φόντο τον πόλεμο στα Βαλκάνια» λέει η Μπελούτσι, που μιλά για τη σχέση της με το σεξ μετά τα 50.  Ο δημοσιογράφος του Paris Match Dany Jucaud συνάντησε τη Μπελούτσι στο σπίτι της. Και η συζήτηση άρχισε καθώς εκείνη σήκωσε τα μανίκια της λευκής της μπλούζας για να φτιάξει καφέ. Οι κόρες της (από το γάμο της με τον Βενσάν Κασέλ) η Ντέβα και η Λεονί είναι παρούσες. Η πρώτη μοιάζει στη μητέρα της, με μακριά μαύρα μαλλιά και γεμάτα χείλη, η δεύτερη τυλίγεται γύρω από τη μαμά της ενώ εκείνη μιλά για τη νέα της ταινία και τον έρωτα.newsit
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ