RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ....

Το οδικό δίκτυο, σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα. Κάποια μικρά προβλήματα παρουσιάζονται όμως σε περιοχές όπου εκτελούνται εργασίες.

Τμήμα του δρόμου Κιτίου –Μαζωτού, μήκους 2 Km περίπου, από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων, μέχρι τη συμβολή του με το δρόμο προς Κιβισίλι, είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση, λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού-Περβολιών.
Στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φιλίππου στα Λατσιά, στη Λευκωσία, από τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Λεμεσού μέχρι τη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου, εκτελούνται εργασίες. Τμήματα του πιο πάνω δρόμου μονοδρομούνται και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω των παρακείμενων οδών Θεσσαλονίκης, Κρίτωνα Τορναρίτη και Γιάννου Κρανιδιώτη.
Στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τις Κοινότητες Πέρα Χωρίου και Νήσου σε μήκος 800μ., διεξάγονται τμηματικά εργασίες για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και η μία λωρίδα κλείνει για την τροχαία κίνηση σε μήκος περίπου 150μ..
Τέλος, στον κεντρικό δρόμο της κοινότητας Καλιανών διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες και τμήματα του δρόμου, κατά διαστήματα είναι κλειστά. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται αναλόγως, μέσω των παρακείμενων οδών Κωνσταντινουπόλεως, Γιάννου Κρανιδιώτη, Χανίου και Παναγίας Ιαματικής.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ