RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ ΣΙΓΜΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ & ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....

Κάτω από τον ουρανό της Λευκωσίας, στην πιο όμορφη ταράτσα της πρωτεύουσας, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ υπογράμμισε ότι φέτος γυρίζει… σελίδα!   


Ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Κύπρου φέτος γυρίζει σελίδα και μπαίνει για ακόμη μια χρονιά στην καρδιά μας. 


Νέα σεζόν, νέος προγραμματισμός, νέα πρόσωπα, νέα πορεία.  Με το σλόγκαν «όλα γυρίζουν… όλοι γυρίζουν στο ΣΙΓΜΑ» καλωσορίζει δυναμικά τη νέα τηλεοπτική χρονιά και για αυτό το λόγο πραγματοποίησε την παρουσίαση του νέου του προγράμματος. 


Στόχος του φέτος είναι να ξανασυναντήσει τους τηλεθεατές του με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με δικές του παραγωγές και εκπομπές για όλες τις ηλικίες.  Το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου στην ταράτσα του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας (CVAR) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πάρτι παρουσίασης του προγράμματος του Σίγμα, όπου φίλοι, συνεργάτες, ηθοποιοί και παρουσιαστές του Σίγμα ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα σεζόν 2016-2017. 


Τσιμπήματα, κρασάκι, μουσική από το συγκρότημα ΓΑΒ καθώς και καλή παρέα ήταν τα συστατικά που μεταμόρφωσαν τη νύχτα σε κάτι ξεχωριστό. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ