RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - "ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ..."

Για όσους ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν το οδικό δίκτυο, να ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές, δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις κύριες οδικές αρτηρίες. 

Μικροπροβλήματα ωστόσο, παρατηρούνται σε διάφορους δρόμους, λόγω έργων. 
Στη Λάρνακα, το τμήμα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, με κατεύθυνση προς κέντρο πόλης, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων. 
Στην οδό Γρίβα Διγενή στην Αθηένου, λόγω εργασιών είναι κλειστό το τμήμα της οδού Γρίβα Διγενή, από τη συμβολή της με την οδό Α. Λουκά μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γάστρας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων. 
Στη Λευκωσία, εκτελούνται εργασίες στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φιλίππου στα Λατσιά, από τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Λεμεσού μέχρι τη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήματα του πιο πάνω δρόμου θα μονοδρομούνται και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των παρακείμενων οδών Θεσσαλονίκης, Κρίτωνα Τορναρίτη και Γιάννου Κρανιδιώτη. 
Μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς – Δένειας, εκτελούνται εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων της κεντρικής νησίδας. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα (ταχείας κυκλοφορίας) σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα (βραδείας κυκλοφορίας). 
Στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τις Κοινότητες Πέρα Χωρίου και Νήσου σε μήκος 800μ., διεξάγονται εργασίες για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων. Η μία λωρίδα θα κλείνει για την τροχαία κίνηση σε μήκος περίπου 150μ.. 
Τέλος, σήμερα και αύριο, το τμήμα του κύριου δρόμου στον Κάτω Πύργο, από το Περίπτερο «Σταυροδρόμι» μέχρι το Δημοτικό Σχολείο, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω διεξαγωγής του φεστιβάλ του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων το πιο πάνω τμήμα του δρόμου θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των παρακείμενων οδών.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ