RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΝΤΙΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΡΙΟ

Στη 10η θέση της γενικής κατάταξης στα Laser παρέμεινε ο Παύλος Κοντίδης, μετά τις δύο κούρσες της Παρασκευής (12/08) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο αργυρός Ολυμπιονίκης το 2012 πήρε μια 8η και μια 14η θέση στην 7η και 8η κούρσα αντίστοιχα, με αποτέλεσμα πλέον να μετράει 75 βαθμούς, 23 βαθμούς πίσω από το χάλκινο μετάλλιο. 

Απομένουν δύο κούρσες, το Σάββατο (13/08), όπου ο Κύπριος ιστιοπλόος χρειάζεται επειγόντως να τερματίσει σε ψηλές θέσεις, για να μειώσει τη διαφορά από τα μετάλλια, ενόψει της medal race της 15ης Αυγούστου, όπου οι βαθμοί μετράνε διπλοί.
Αν και η διαφορά των 23 βαθμών από το χάλκινο μετάλλιο, με δύο κούρσες συν τη medal race να απομένουν, δεν είναι μικρή, εντούτοις οι ιδιαιτερότητες του αγώνα στο Ρίο, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι όλοι οι πρωτοπόροι έχουν γράψει άσχημα πλασαρίσματα και δεν έχουν περιθώριο να «σκαρτάρουν» άλλες κούρσες, κάνει την κατάληξη του αγωνίσματος απρόβλεπτη.
Στην πρωτοπορία του Laser μετά την 8η κούρσα βρίσκεται ο Κροάτης Τόνσι Στιπάνοβιτς με 47 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο Βραζιλιάνος Ρόμπερτ Σέιντ με 50 βαθμούς και ο Αυστραλός Τομ Μπέρτον με 52. Ο Παύλος Κοντίδης είναι 10ος με 75 βαθμούς. Δύο ψηλά πλασαρίσματα για τον Κοντίδη το Σάββατο ενδέχεται να τον εκτοξεύσει στην κατάταξη, ενόψει της medal race…
Στις οκτώ κούρσες που έκανε μέχρι στιγμής ο Κοντίδης, τερμάτισε κατά σειρά 7ος, 31ος, 1ος, 14ος, 25ος, 6ος, 8ος και 14ος.24sports ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ