RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΚΥΠΡΙΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ "ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ"...

Μετά από διαπίστωση νέων κρουσμάτων εκβιασμών, το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση στην όποια αναφέρει ότι υπάρχουν αυξημένες καταγγελίες για αυτού του είδους το φαινόμενο εκβιασμού και καλεί κυρίως του άνδρες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να είναι προσεκτικοί.  

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι Κύπριοι χρήστες του διαδικτύου, παραπλανούνται και προβαίνουν σε διάφορες πράξεις οι οποίες πιθανόν να τους εκθέσουν και να τους εκβιάσουν για πληρωμή χρημάτων.  Διευκρινίζεται ότι με βάση τις καταγγελίες, άνδρες χρήστες κυρίως του Facebook δέχονται αιτήματα φιλίας από διάφορους άλλους χρήστες και παρουσιάζονται ως όμορφες γυναικείες υπάρξεις από το εξωτερικό με ελαφριά προκλητική ενδυμασία ή με μαγιό.

ΕΤΣΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΡΩΤΑ - 

Απίστευτη κομπίνα έχουν στήσει εδώ και μήνες γυναίκες - πειρασμοί με αποτέλεσμα να αποσπούν λεφτά από ανυποψίαστους και... λυσασμένους για έρωτα Κύπριους. 
Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του ShowTime-cy, αλλοδαπές γυναίκες δημιουργούν ψεύτικα προφίλ στο Facebook και ανεβάζοντας σέξι φωτογραφίες αλλά και σοβαρές ταυτόχρονα που φαίνονται πως είναι οι ίδιες - αμφιβάλουμε καν αν είναι αυτές - σου τάζουν με 70 ευρώ δίωρο απολαυστικό σεξ. 
Έλα όμως, που σύμφωνα με τις ίδιες αποκαλυπτικές πληροφορίες του ShowTime-cy δεν πρόκειται ποτέ να ξαπλώσεις μαζί τους αφού ο σκοπός τους είναι άλλος. 

Το ShowTime-cy, έγινε για λίγες ώρες κανονικός πελάτης των "καυτών" κοριτσιών προκειμένου να δει πως στήνουν το κόλπο και ξαφρίζουν παντρεμένους και μη υπόσχοντας τους ερωτικές απολαύσεις και στιγμές ηδονής. 
Έτσι λοιπόν αρχίσαμε το ρεπορτάζ.... 
Ζητήσαμε να κλείσουμε δίωρο ραντεβού για ένα άκρως απολαυστικό σεξ με την προϋπόθεση να τις πληρώσουμε 70 ευρώ. 
Εκείνες ζήτησαν να τους στείλουμε 35 ευρώ paysafe δηλαδή αριθμό από περίπτερο και τα υπόλοιπα 35 ευρώ θα τα δώσουμε στο ερωτικό μας ραντεβού, στη συνάντηση. 
Εκεί, εμείς αρνηθήκαμε λέγοντας τους να συναντηθούμε από κοντά και να τους δώσουμε και τα 70 ευρώ και μετά να προχωρήσουμε στο σεξ. Έλα όμως που αρνήθηκαν. Δεν ήθελαν να γίνει αυτό. Ο λόγος; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ShowTime-cy οι συγκεκριμένες "fake" γυναίκες δεν έχουν σκοπό να συνευρεθούν μαζί σου ερωτικά αλλά... να ρουφήξουν τα 35 ευρώ και να εξαφανιστούν κάνοντας σας delete ή block. 
Δείτε ολόκληρη τη συνομιλία μας με... τα ύπουλα κορίτσια που.... παρασέρνουν ανυποψίαστους παντρεμένους και όχι μόνο και που... πέφτουν δυστυχώς στη παγίδα τους.

Σύμφωνα πάντως, με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ShowTime-cy, μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο γραπτές καταγγελίες από Κύπριους θύματα που έπεσαν από τη συγκεκριμένες "κοπέλες" όμως από τη στιγμή που ζητάς... αγοραίο έρωτα από παράνομες.... πάει να πει πως... και εσύ είσαι παράνομος άρα οι καταγγελίες δεν προχωρούν ορθώς.  Ποιος άλλωστε παντρεμένος θα κινηθεί νομικά για πλεκτάνη ζητώντας πληρωμένο έρωτα... Μετά θα το ανακαλύψει η κερατωμένη σύζυγος.
ΟΣο για τα paysafe αυτά τα κρατάνε και αγοράζουν πράγματα μέσω ebay και ίντερνετ. Άλλωστε πέντε με δέκα θύματα την εβδομάδα να μαζέψουν επί 35 ευρώ βγήκε το 350αρι.
  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ
.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ