RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ - ΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ.....

Την χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη υποδέχονται σήμερα οι Έλληνες.  Αν και αρχικά η άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν προγραμματισμένη για της 11.30, η "χρυσή" Άννα αναμένεται να φτάσει τελικά μετά τη 1 το μεσημέρι καθώς λόγω των εξονυχιστικών ελέγχων που έγιναν στα όπλα του αγωνίσματός της, η ίδια και ο πατέρας της έχασαν την πτήση για Αθήνα και πήραν την επόμενη.   

Στο αεροδρόμιο θα τους υποδεχθεί ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.  Οι δυο τους θα αναχωρήσουν το απόγευμα για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και από εκεί για τη Δράμα, όπου θα την περιμένουν ο αδερφός και η μητέρας της για να σφίξουν στην αγκαλιά τους το "χρυσό" κορίτσι.  

"ΕΕΕ ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ..... ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" 

Μετά το χάλκινο στα 10μ., η Άννα Κορακάκη κατέκτησε και το χρυσό στα 25 μέτρα αεροβόλο πιστόλι ανεβάζοντας την Ελλάδα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.  Η 19χρονη Κορακάκη έγινε η πρώτη μετά από 100 χρόνια που κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση.  Τελευταίος ήταν ο Κωνσταντίνος Τσικλητήρας το 1912 στη Στοκχόλμη. Παράλληλα, είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας μετά από δώδεκα χρόνια, αφού τόσο στο Πεκίνο (2008) όσο και στο Λονδίνο (2012) η χώρα μας είχε περιοριστεί σε ασημένια και χάλκινα.  Η μητέρα της Άννας Κορακάκη μίλησε στον ΑΝΤ1 για τον αγώνα της κόρης της και την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς του Ρίο.  Στην καθημερινότητά της, η ζωή της Άννας Κορακάκη παραμένει απλή και δεν διαφέρει σε τίποτα από άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Αυτό "μαρτυρούν" άλλωστε οι αναρτήσεις της στα social media, οι οποίες μας βοηθούν να τη γνωρίσουμε καλύτερα!  Ρίξτε μια ματιά στο Facebook και το Instagram της "χρυσής" Ολυμπιονίκη...ant1w ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ