RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΟΛΟΙ ΟΙ "ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ" ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ - Ο... ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Η αποκάλυψη για την προκλητική προαγωγή γιατρού σε θέση Βοηθού Διευθυντή είχε νομικές προεκτάσεις.  

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «24» για την προαγωγή γιατρού, που... τυγχάνει να είναι κουνιάδος του αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Λευτέρη Χριστοφόρου, σε θέση Βοηθού Διευθυντή Κλινικής/Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας έφερε τις εύλογες αντιδράσεις από τους έτερους υποψηφίους για προαγωγή, που έχασαν τη θέση.  Συγκεκριμένα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «24», υποψήφιο άτομο για την προαγωγή σε θέση Βοηθού Διευθυντή, έστειλε επίσημη επιστολή μέσω των δικηγόρων του στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, Γιώργο Παπαγεωργίου, την οποία κοινοποιεί και στον Υπουργό Υγείας, τον Γενικό Ελεγκτή και την Επίτροπο Διοικήσεως, ζητώντας να ενημερωθεί κατ’αρχάς αν όντως υπάρχει επίσημη απόφαση για την προαγωγή του συγκεκριμένου γιατρού και κατά δεύτερον για τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε το συγκεκριμένο άτομο. 

Στην επιστολή αποκαλύπτεται ότι ακόμη δεν έχει ενημερωθεί ουδείς για την προαγωγή του κ. Ορθοδόξου: 
«Δεν έχουμε μέχρι σήμερα λάβει συγκεκριμένη επίσημη ενημέρωση ως προς την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης».  Κατόπιν, τα επιχειρήματα που αναφέρονται στην επιστολή είναι «καταπέλτης»: «... είναι σαφές πως αν υπήρξε διορισμός του κ. Ορθοδόξου, τότε τίθεται ζήτημα ύπαρξης έκδηλης παρανομίας και υπέρβασης εξουσίας κατά παράβασης των αρχών της χρηστής διοίκησης. Η πελάτιδά μας έχει συντριπτική υπεροχή έναντι του κ. Ορθοδόξου, ως αυτή έχει καθοριστεί με σωρεία αποφάσεων της Πλήρους Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου και δεν μπορούσε καλόπιστα ή νόμιμα να παραγνωριστεί από συνυποψήφιο που υστερεί τόσο σε προσόντα, όσο και συντριπτικά σε αρχαιότητα και κατ’ επέκταση σε πείρα η οποία μετράται στην αξία των υποψηφίων».  
Φυσικά, η συγγένεια του κ. Ορθοδόξου με τον Λευτέρη Χριστοφόρου αρκεί για να βάλει... σε υποψίες και τον πιο καλόπιστο αναγνώστη και το δικηγορικό γραφείο φροντίζει να θέσει προ των ευθυνών τους, όλους όσους επέλεξαν τη συγκεκριμένη προαγωγή: «Τονίζουμε πως τυχόν εξυπηρέτηση κομματικών παρεμβάσεων αντί της αρχής της νομιμότητας, συνιστά ποινικό αδίκημα και ως εκ τούτου σε περίπτωση που έχει ληφθεί παρόμοια απόφαση σας καλούμε όπως την ανακαλέσετε χωρίς χρονοτριβή. Ζητούμε επίσης την διερεύνηση του περιστατικού».
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ