RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ.....

Νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (10/08) στην αερογέφυρα της Μονής με αποτέλεσμα πέντε πρόσωπα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. 

Όπως μας αναφέρθηκε, αλλοδαπή οδηγός ενώ οδηγούσε το όχημα της στην αερογέφυρα της Μονής με κατεύθυνση την έξοδο της Λεμεσού, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ζευγάρι Ελληνοκυπρίων.
Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις, φαίνεται πως η αλλοδαπή οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος της και εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που επέβαιναν τρία πρόσωπα ανάμεσα τους και ανήλικο κοριτσάκι.  
Από την  σύγκρουση τραυματίστηκαν πέντε πρόσωπα εκ των οποίων τα τρία είναι παιδιά.  Αμέσως κλήθηκαν ασθενοφόρα για την άμεση μεταφορά των τραυματιών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.  Στο άλλο όχημα τραυματίστηκε η μεσήλικας συνοδηγός ενώ στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και η μικρή εγγονούλα τους.  Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Μονής βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα (10:40)  στο σημείο όπου διενεργούν εξετάσεις για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος.tothemaonline  .ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ