RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ....

Δεν μάσησε τα λόγια του ο πατέρας της Άννας Κορακάκη και προπονητής της, Τάσος. Λίγο μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς και την απίστευτη υποδοχή που τους επιφύλαξαν στην πόλη τους, μίλησε για όλα και ξεκαθάρισε τι έχει γίνει με το σκοπευτήριο αχούρι.  

Ο Τάσος Κορακάκης είπε ότι σε 15 ημέρες πρέπει να ξεκινήσουν προπονήσεις για το Παγκόσμιο κύπελο στην Ιταλία και δεν υπάρχει σκοπευτήριο!  
«Οι επιτυχίες από το χωράφι και το νταμάρι ήρθαν, εκεί θα συνεχίσουμε…», είπε χαρακτηριστικά.  Μιλώντας στην τηλεόραση STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, καταφέρθηκε εναντίον του Δήμου Δράμας για το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου και μίλησε και για τις συνθήκες προπόνησης.  
Ο κ. Κορακάκης είπε ότι δεν επικοινώνησε κανείς μαζί του και δεν γνώριζε για το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου. «Δεν ήρθαμε σε επικοινωνία, ούτε ήμασταν ενημερωμένοι για το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου. Σε 15 ημέρες πρέπει να ξεκινήσουν προπονήσεις για τους τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλου στην Ιταλία και δεν ξέρουμε εάν θα προλάβει να δοθεί λύση», είπε χαρακτηριστικά.  Ο προπονητής της χρυσής Αννας, είπε επίσης ότι: «Το γκρέμισμα έγινε για να μην πάρουν έκταση οι εικόνες και οι συνθήκες προπόνησης. Οι επιτυχίες από το χωράφι και το νταμάρι ήρθαν, πάλι εκεί θα συνεχίσουμε, εάν δεν υπάρχει βοήθεια». Τέλος, κατηγόρησε ευθέως τους τοποικούς άρχοντες λέγοντας: «Ο Δήμος και ο δήμαρχος Δράμας, δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον για τα παιδιά της Δράμας που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες».newsit ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ