RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΜΑΡΙΕΛΛΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΩΡΕΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ....

Η Μαριέλλα Σαββίδου δεν χρειάζεται συστάσεις. Eίναι η Κύπρια ηθοποιός που έχει παίξει σε σχεδόν όλες τις κορυφαίες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, με πιο πρόσφατη την «Εθνική Ελλάδος», όπου έπαιξε την καπάτσα «Στάλω». 

Η αγαπημένη ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της και μας μιλάει για όλα: Τη συνεργασία με τον Καπουτζίδη, το ξαφνικό κόψιμο της «Εθνικής Ελλάδος», τη συμμετοχή της στα «Καλημερούδια», αλλά και τη νέα της συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή.

Μαριέλλα, τελικά η Ελλάδα σου πάει πολύ!
Η Ελλάδα με έχει δεχτεί με ανοικτές αγκάλες. Θα ήμουν τουλάχιστον αχάριστη εάν έλεγα ότι δεν μου πήγαινε. (γελάει).


Πώς είναι η ζωή εκεί και πώς περνάει ένα συνηθισμένο 24ωρο στη ζωή σου;

Φέτος, είχα μια από τις πιο απαιτητικές, επαγγελματικά, χρονιές της ζωής μου. Ξυπνούσα κάθε πρωί γύρω στις 6:30 για να είμαι στο στούντιο του Mega στην Παιανία για τα «Καλημερούδια» μέχρι τις 8:15. Εκεί, είχαμε παρουσίαση θεμάτων με την αρχισυντάκτριά μας, μακιγιάζ, χτένισμα, ραντεβού στο ενδυματολογικό και 10:00 βγαίναμε στον αέρα. Η εκπομπή τελείωνε στις 13:15. Μέχρι να γυρίσουμε τρέιλερ για την επομένη, να προτείνουμε θέματα και χίλια δυό απρόοπτα που μπορεί να έχει μια καθημερινή εκπομπή, επέστρεφα σπίτι μου απόγευμα. Προσπαθούσα να κάνω μια σιέστα για να πάρω δυνάμεις και μετά τρέξιμο μέχρι το θέατρο, για την παράσταση «Αναμείνατε στο Ακουστικό Σας». Από το θέατρο τελείωνα μεσάνυχτα. Τα Σαββατοκυρίακα είχα διπλές παραστάσεις κι έτσι με 5 καθημερινές εκπομπές και 7 παραστάσεις την εβδομάδα, αντιλαμβάνεσαι ότι χρόνος για ξεκούραση από τον Αύγουστο μέχρι το Πάσχα δεν υπήρξε. 


Σε λατρέψαμε στο ρόλο της «Στάλως» της «Εθνικής Ελλάδος», μια σειρά που τελικά… έμεινε στη μέση. Ήταν μαχαιριά στην καρδιά για σας αυτή η ξαφνική εξέλιξη και πώς ήταν η ψυχολογία σας στο διάστημα που μια ακουγόταν πως επιστρέφει και μια πως ξανα-ακυρώνεται;

Το περσινό καλοκαίρι ήταν μια πρωτόγνωρη δοκιμασία για την Ελλάδα. Ενώ ετοιμαζόμασταν για γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της «Εθνικής Ελλάδος», ξεκινάνε τα κάπιταλ κοντρόλ και όλη η πολιτική και η οικονομική αβεβαιότητα μαζί. Δεν μπορούσαμε, εν μέσω κάπιταλ κοντρόλ, να φύγουμε για το εξωτερικό για τα γυρίσματα, όπως προϋπόθετει το σενάριο. Και μέχρι να σταθεροποιηθεί κάπως η οικονομική κατάσταση, μπήκε το φθινόπωρο,  που αρχίσαμε - η Σμαράγδα, η Κωνσταντίνα, η Κατερίνα και εγώ - τις πρόβες για τις θεατρικές μας παραστάσεις. Δεν γινόταν, πλέον, πρακτικά να οργανώσει η παραγωγή το γύρισμα. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι υπάρχει ενδιαφέρον να συνεχιστεί η σειρά και από το κανάλι το ίδιο, αλλά και από τον κόσμο, ο οποίος ακόμη μέχρι τώρα μας στέλνει μηνύματα ζητώντας μας τη συνέχεια.

Αλήθεια, με τον Γιώργο Καπουτζίδη πώς γνωριστήκατε και πώς ήρθε η πρόταση για να συνεργαστείτε;

Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε κατευθείαν στο κάστινγκ για την «Εθνική Ελλάδος», όπου μετά από μια σειρά οντισιόν, με πήρανε για το ρόλο. Η χημεία ήταν άμεση και γλυκιά. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με αξίες και ήθος, που πολύ χαίρομαι που μπήκε στη ζωή μου.

Φάνηκε πως έχεις και απίστευτη χημεία με τη Σμαράγδα Καρύδη…

Η Σμαράγδα, εκτός από απίστευτη πλακατζού, είναι και ενάς πολύ θερμός άνθρωπος. Αυτό που μ’ αρέσει πάνω της είναι ότι δεν προσποιείται και είναι αληθινή.  Θα στείλουμε κάθε μέρα η μία στην άλλη κάτι που διαβάσαμε, από το πιο τρελό και παλαβό στο πιο σοβαρό και φιλοσοφημένο. Μου είναι πολύ αγαπημένη. 

Ολόκληρη η συνέντευξη αποκλειστικά στις ΤηλεΩρες σε όλα τα περίπτερα. 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ