RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΩΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ WITNEY HOUSTON & ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ

Ο τραγουδιστής της R & B έκλαψε, κατηγόρησε και ομολόγησε στην Robin Roberts όλα όσα κανείς δεν ήξερε για το γάμο του με την ντίβα της μουσικής σκηνής Γουίτνεϊ Χιούστον, τον μυστηριώδη θάνατο της και τον τραγικό επίλογο της ζωής της κόρης τους Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή 20/20, ο Μπόμπι Μπράουν ισορρόπησε ανάμεσα στο παράλογο και το μελόδραμα. Στο ενδιάμεσο κατηγόρησε τον Νικ Γκόρντον, τον άντρα που υιοθέτησε άτυπα η Χιούστον και τον μεγάλωσε ως γιο της για να γίνει αργότερα ο εραστής και σύντροφος της κόρης της, για τον μυστηριώδη, γεμάτο αναπάντητα ερωτηματικά θάνατο και των δύο.

"Στα μάτια μου δεν υπάρχει κανένα μυστήριο" δήλωσε ο Μπράουν στη χειμαρρώδη συνέντευξη του για το τέλος της 48χρονης Χιούστον το 2012, όταν και βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο ξενοδοχείου. Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, η κόρη της πέθανε. Είχε βρεθεί και εκείνη αναίσθητη στο μπάνιο του σπιτιού της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπόμπι Μπράουν κατηγορεί δημόσια τον Γκόρντον για το θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα. Ένα μήνα μόλις πριν, ο Μπράουν κατέθεσε αγωγή ενάντια στον Γκόρντον όπου και τον κατηγορεί ότι δηλητηρίασε με "τοξικό μείγμα ναρκωτικών" την κόρη του διεκδικώντας αποζημίωση $10 εκατομμύρια.

Για τον Μπράουν ο Γκόρντον ευθύνεται για τις εγκεφαλικές βλάβες που έπαθε η κόρη του και την οδήγησαν σε κώμα και τελικά, στο θάνατο της.

"Υπάρχει μόνο ένα άτομο που ήταν παρόν και στα δύο εγκλήματα, υπάρχει μόνο ένα άτομο που και οι δύο περίμεναν να τις προστατέψει" είπε στη Roberts, αρνούμενος να τον κατονομάσει σαν το επώνυμο Γκόρντον να του χαρίζει μια γεύση σαπίλας στο στόμα. "Και δεν το έκανε" πρόσθεσε.

"Ξέρει τι συνέβη. Δεν ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ, αλλά εκείνος το γνωρίζει" είπε.cnn.gr LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ