RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.... ΟΡΓΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Τα πυρά των χρηστών του Διαδικτύου δέχεται τις τελευταίες ώρες μια γυναίκα από την Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία αποφάσισε να αποκαλύψει δημοσίως ότι παραιτήθηκε από την δουλειά της για να... θηλάσει τον 36χρονο μποντιμπίλντερ σύντροφό της!  

Πράγματι, όσο απίστευτο κι αν φαντάζει, η Τζένιφερ Μούλφορντ, η γυναίκα η οποία απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία, δεν δίστασε να γράψει στα social media για την απόφασή της και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η βρετανική εφημερίδα «Sun» επικιοινώνησε μαζί της για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το παράξενο και απαράδεκτο κατά πολλούς εγχείρημά της.  
Η Τζένιφερ αποκάλυψε πως πριν από λίγο καιρό διάβασε ένα άρθρο για τους ισχυρούς δεσμούς που δημιουργούνται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους μέσω του θηλασμού και σκέφτηκε ότι θα ήθελε να «χτίσει» μια τέτοια σχέση με ένα άντρα. 
Η ίδια παραδέχτηκε ότι αρχικά χρησιμοποίησε ιστοσελίδες γνωριμιών για να βρει έναν άντρα που θα ήταν πρόθυμος να ξεκινήσει αυτό το... ταξίδι μαζί της. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε γι' αυτό και σκέφτηκε να απευθυνθεί, στον παιδικό της έρωτα, τον Μπραντ. protothema LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ