RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

Επίθεση κατά του νεοσύστατο κινήματος Αλληλεγγύη και στον ΔΗΣΥ εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς.

Ο βουλευτής και δημοσιογράφος κατακεραύνωσε τα δύο κόμματα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «για άλλη μια φορά κάποιοι από τους πολίτες μπορεί να αισθάνονται κορόιδα».
Συγκεκριμένα, η στήριξη του ΔΗΣΥ προς το πρόσωπο του Δημήτρη Συλλούρη εξόργισε τον βουλευτή, αφού οι απόψεις της Αλληλεγγύης είναι, ως γνωστόν, αντιομοσπονδιακές και διαφορετικές από το κόμμα της Πινδάρου.
«Η "Αλληλεγγύη", δεν είναι το νέο κόμμα που θα ανέτρεπε το κατεστημένο και τους διεφθαρμένους, θα πολεμούσε κατά της διζωνικής; Τι έγινε; Μια συναντηση στο γραφείο του κυρίου Νεοφύτου το πρωί ήταν αρκετή για να τα διαγράψει όλα ; ή μήπως όχι; αν τα διέγραψε τότε πρεπει να δώσει εξηγήσεις. Αν όχι, τότε πρεπει να δώσει εξηγήσεις ο κ.Αβερωφ Νεοφυτού. Στηριξε αντιομοσπονδιακό που ήθελε την ανατρόπή της κυβέρνησης;», έγραψε αρχικά ο βουλευτής.
Και συνέχισε «τελικά όλα αυτά έχουν σημασία ή δεν έχει αξία τι ψηφισε ο κόσμος. Για άλλη μια φορά κάποιοι από τους πολίτες μπορεί να αισθάνονται κορόιδα. Στις επόμενες βουλευτικες εισηγούμαι η ανάδειξη του προέδρου της βουλής να γίνεται άμεσα από τον λαο. Τουλάχιστον να υπάρχει και μια ηθική νομιμοποίηση. Οσο για το Ελάμ τελικα με την αποχή ποια θέση παίρνουμε; ή δεν πειράζει αν δεν παιρνουμε θέση;».
«Φίλε Κρις δυστυχώς οταν ο ηθικός ξεπεσμός δεν έχει φραγμούς, η πολιτική μετατρέπεται σε συμφέροντα», κατέληξε απαντώντας σε προηγούμενη ανάρτηση του Χρίστου Τριανταφυλλίδη.LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ