RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....

Δύο βραβεία για την Κύπρο στον 37ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Τραγουδιου και Χορού στο Konin (Πολωνία) στο παλαιότερο και μεγαλύτερο Παιδικό Φεστιβάλ της Ευρώπης. 



Το 37ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Τραγουδιού και Χορού  στο Konin έλαβε χώρο με 2000 

διαγωνιζόμενους από όλη τη Ευρώπη καθώς επίσης και από το Ισραήλ, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Τέσσερις χιλιάδες ενδιαφερόμενοι αιτητές έλαβαν μέρος στις ακροάσεις εκ των οποίων δύο χιλιάδες πέρασαν στον ζωντανό προ-ημιτελικό.   Η εντεκάχρονη Εβίτα Χρίστου, η δωδεκάχρονη Ειρήνη Χασσάπη και η δεκατριάχρονη Cynthia Zietara (μαθήτριες φωνητικής στη Σχολή Μουσικής Κυριακίδη) εκπροσώπησαν την Κύπρο.  

Η Εβίτα Χρίστου και η Cynthia Zietara  πέτυχαν στην ηλικιακή τους ομάδα και ερμήνευσαν τα τραγούδια τους στο Gala Concert του 37ου Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Τραγουδιού και Χορού.   Η Εβίτα Χρίστου διαγωνίστηκε στην ηλικιακή ομάδα 9-11 ετών και κέρδισε το ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο ερμηνεύοντας το τραγούδι “People Help The People”.  Η Ειρήνη Χασσάπη διαγωνίστηκε στην ηλικιακή ομάδα 12-13 ετών μετά από την επιλογή της ανάμεσα σε 2000 διαγωνιζόμενους.    Η Cynthia Zietara διαγωνίστηκε στην ηλικιακή ομάδα 14-16 ετών και κέρδισε το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο ερμηνεύοντας το τραγούδι “Something's Got a Hold On Me LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ