RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Είτε ψάχνεις ένα μαγιό που να θυμίζει πολύ το ακριβώς προηγούμενό σου που πολύ το έχεις... βολευτεί τις τελευταίες σεζόν, είτε κοιτάς τις κρεμάστρες των καταστημάτων με περιέργεια για κάτι διαφορετικό, η επιλογή σου πρέπει να είναι μία ή παρεμφερής με κάποια από τις παρακάτω εμφανίσεις παραλίας, πάντα με γνώμονα το τι ταιριάζει στο σωματότυπό σου και με απαραίτητο κριτήριο την ποιότητα.
Οι τάσεις στο μήκος του μαγιό είναι πάνω- κάτω οι ίδιες εδώ και χρόνια, όπως και οι βασικοί κανόνες: Μακριά από κολλητά λύκρα για όλους, οι κοντοί αποφεύγουν τα μακριά μαγιό και προτιμούν τα κάπως πιο κοντά για να δείχνουν ψηλότεροι, οι έχοντες χοντρά πόδια αποφεύγουν να εκτίθενται (ανεπανόρθωτα) μέσα σε πολύ στενά, κοντά μαγιό και όσοι ψηφίζουν το μακρύ στυλ του σέρφερ (ακόμα κι αν δεν είναι τέτοιοι), ας μην το παρακάνουν με τα σχέδια, ειδικά όταν είναι πάνω από 40 ετών.- μια χαρά είναι και τα μονόχρωμα. Ωστόσο η επικρατούσα τάση στο αντρικό μαγιό, όπως θα δεις και παρακάτω είναι τα έντονα prints, τα γεωμετρικά σχήματα και τα ευχάριστα «ζωντανά» μοτίβα.tromaktiko


Τι κι αν ''φάγαγε'' τον μισό Ιούνιο Καλοκαίρι, κάποιοι με τον περίεργο καιρό που διανύουμε, δεν έχουν  προλάβει να αγοράσουν καινούργιο μαγιό. 

Η ζέστη θέλει παραλία, η παραλία γραμμωμένο σώμα και φέτες κοιλιακούς όμως τι θα φορέσουμε φέτος... για να τραβήξουμε σαν μαγνήτης τα γυναικεία... και πάντα πονηρά μάτια?     

Ποιο είναι το καλύτερο swimwear που θα κάνει τη διαφορά και θα πετύχουμε το... στόχο μας!     Θες Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη, Αγία Νάπα, Λάρνακα η Λεμεσό... χωρίς το super μαγιό δεν πάμε πουθενά...    

Το ShowTime-cy εδώ και μερικά 24ωρα έψαξε από Αμερική & Ευρώπη και βρήκε τα πιο... in, τα πιο... μοδάτα μαγιό για το καλοκαίρι ... Ποια χρώματα ξεχωρίζουν φέτος το καλοκαίρι, ποιο στυλ θα φορεθεί περισσότερο, Δες τις φώτο, πάρε μια γεύση και... η επιλογή είναι στο χέρι σου !!!!
LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ