RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...

Πονοκέφαλος στην Ε.Φ υπαξιωματικός ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy υποχρέωσε με τη βία στρατιώτη να... εγκαταλείψει τη σκοπιά του.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ε.Φ από την ενέργεια υπαξιωματικού ο οποίος υπηρετεί σε θέση που του επιτρέπει να ασκεί έλεγχους σε στρατόπεδα και φυλάκια του κυπριακού στρατού.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας μας το εν λόγω στέλεχος  χωρίς να έχει δικαιοδοσία, υποχρέωσε με τη βία οπλίτη να εγκαταλείψει τη σκοπιά του, σε έλεγχο που διενεργούσε σε φυλάκιο της Πράσινης Γραμμής! Όπως αναφέρουν στρατιώτες αποκλειστικά στο ShowTime-cy, ο εν λόγω υπαξιωματικός απαιτούσε από τον νεαρό στρατιώτη να εγκαταλείψει την σκοπιά του προκειμένου να μην ειδοποιήσει τους υπόλοιπους φαντάρους του φυλακίου κι όταν ο νεαρός αρνήθηκε να το κάνει - θεωρείται παράπτωμα σοβαρό η εγκατάλειψη σκοπιάς - εκείνος τον τράβηξε με βία. 
Ο στρατιώτης αφού εξετάστηκε από γιατρό στη συνέχεια ενημέρωσε την οικογένειά του, η οποία αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του υπαξιωματικού.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο συγκεκριμένος υπαξιωματικός δεν είναι η πρώτη φορά που με τη συμπεριφορά και την προκλητική του στάση, έρχεται σε αντιπαράθεση με κατωτέρους αλλά και ανωτέρους του! Για το περιστατικό διενεργείται πειθαρχική ερεύνα από την Ε.Φ. Κύριε Υπουργέ.. στέλνουμε τα παιδιά μας στην Ε.Φ για να υπηρετήσουν την πατρίδα και όχι για να δέχονται βία από άτομα που ΔΕΝ αξίζουν να ανήκουν στο σώμα του στρατού μας.... 
LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ