RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ΤΕΛΟΣ από το MEGA Κύπρου αφού ξεκινάει στον ALPHA Κύπρου με τη νέα σεζόν όπου πρώτοι είχαμε γράψει πριν από περίπου τρεις εβδομάδες αλλά... το θρίλερ μόλις ξεκίνησε. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μπορεί για μας να είναι αναντικατάστατη (που να βρούμε ένα τόσο αγαπητό κορίτσι της διπλανής πόρτας) όμως στο MEGA πιστεύουν κάπου εκεί έξω πως... υπάρχει μια δεύτερη ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ. 
Σύμφωνα λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας μας, (θα επιβεβαιωθούμε σε μερικές εβδομάδες πάλι) γίνονται συσκέψεις και συσκέψεις προκειμένου να βρεθεί το νέο τηλεοπτικό αστέρι που θα αναλάβει την απογευματινή εκπομπή. Ψάχνουν μια εντυπωσιακή, γυναίκα νεαρής ηλικίας, με υπέροχα μάτια και σώμα, να είναι μεν σοβαρή αλλά να έχει αυτό το κάτι που είχε η λαμπερή Χριστιάνα και να μπορέσει να τραβήξει αμέσως τα βλέματα επάνω της... Ποια είναι αυτή; Εμείς ξέρουμε ποια είναι εσείς... ακόμη !!!!!! LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ