RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΜΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ SHOWTIME-CY

Με την δική σας αγάπη η παρέα μας εξελίχθηκε στην μεγαλύτερη Blog ιντερνετική κοινότητα με χιλιάδες επίσκεψεις καθημερινά ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

“Αν το Show Time Cy ήταν τηλεόραση θα είχε 45% τηλεθέαση, αν ήταν ραδιόφωνο θα είχε 25% Ακροαματικότητα, αν ήταν Club θα είχε το μέγεθος του ΓΣΠ για να μας χωρέσει.
Αυτές και άλλες φράσεις ακούσαμε από απλούς ανθρώπους αλλά και από άτομα των ΜΜΕ για να αναδείξουν την τάση των νέων ανθρώπων για ψυχαγωγία μέσα από το Blog μας.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι τα δυναμικά – νεανικά κοινά επιλέγουν το Showtime-cy και συγκεκριμένα το πρώτο ηλικιακό γκρουπ 25 – 34 αποτελεί το 23% του συνόλου της  επισκεψιμότητας μας και ακολουθεί το ηλικιακό γκρουπ 18- 24 με ποσοστό 17%.
Με δύο εκατομμύρια επισκέψεις - views το ShowTime-cy η καλύτερη επιλογή για ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.  

Με την ανάλυση των δεδομένων περιήγησης και των στατιστικών επισκεψιμότητας αλλά και με μια απλή σύγκριση κόστους, το Showtime-cy αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας οπότε μην σπαταλάτε ενέργεια και χρήμα χωρίς ανταπόκριση – αποταθείτε κοντά μας και η διαφορά θα είναι περισσότερο από αισθητή, το δε αποτέλεσμα θα το κρίνεται άμεσα από μόνοι σας.ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 100 ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
Showtime-cy - Τηλέφωνο επικοινωνίας 96:780077