RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΥΠΡΙΑ....

  Επεισόδια σημειώθηκαν τη νύχτα στα Εξάρχεια με φωτιές, μολότοφ, πέτρες και χημικά. Κύπρια θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα.

Η ένταση άρχισε από το Σύνταγμα όπου κατά τη διάρκεια της ειρηνικής διαδήλωσης ενάντια στο Ασφαλιστικό, ομάδα νεαρών πέταξε βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες και καθίσματα εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονταν μπροστά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.  Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης απωθώντας τους νεαρούς ενώ σύμφωνα με καταγγελίες τραυματίστηκαν δύο διαδηλωτές.  Επίσης κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στόχος αγνώστων έγινε και ο δημοσιογράφος του Star Γιώργος Σαραντάκος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε.  
Ακολούθησε κυνηγητό στην οδό Πανεπιστημίου, όπου οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην πρόσοψη του κτηρίου της Τράπεζας της Ελλάδος.  Στη συνέχεια οι νεαροί μετέβησαν στα Εξάρχεια όπου έστησαν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων στους οποίους έβαλαν φωτιά ενώ πέταξαν μολότοφ προς τις δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης.  Τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, που ήταν κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, καθώς και στο υπουργείο Πολιτισμού.  Συνολικά η αστυνομία πραγματοποίησε 15 προσαγωγές από Σύνταγμα και Εξάρχεια εκ των οποίων οι 14 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Από τους συλληφθέντες, που πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, τρεις είναι Έλληνες, τέσσερις Ιρανοί, τρείς Γάλλοι, δύο Ελβετοί, ένας  Αυστριακός και μία Κύπρια.ant1wob LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ