RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΦΡΟΣΩ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Η ΚΥΠΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ & ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 Είναι ένα από τα δυνατά "πυροβολικά" του Ambitus Fitness Gym στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Η Φροσω Δημητρίου, σύζυγος του Ανδρέα Κυπριανού και συνιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου μιλάει αποκλειστικά στο ShowTime-cy για τον επιτυχημένο και άκρως θετικό χώρο που έφτιαξαν στο Πλατύ Αγλαντζιάς, το Ambitus Fitness Gym, για το πόσο εύκολα μπορεί μία γυναίκα να αποκτήσει το τέλειο και ποθητό για εκείνη σώμα αλλά και για τα μυστικά που συνήθως ζητάνε.

 

1.    Φρόσω, τί θα πει για σένα γυμναστική και πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να διατηρεί ένα τόσο  γυμναστήριο όπως είναι το Ambitus.

Η γυμναστική ήταν και είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου, από την παιδική μου ηλικία μέχρι και σήμερα. Η αγάπη μου για την γυμναστική, ήταν η αιτία να ασχοληθώ επαγγελματικά με την Αθλητική επιστήμη, αποφοιτώντας από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έπειτα, ο επαγγελματικός στόχος ολοκληρώθηκε με την ίδρυση και λειτουργία του γυμναστηρίου Ambitus Fitness.
Η διατήρηση του γυμναστηρίου δεν έχει να κάνει με το αν είσαι άντρας ή γυναίκα, αλλά με την σωστή οργάνωση και συνεργασία των εμπλεκομένων. Πρόκειται για μια ομαδική εργασία, στην οποία υπάρχει καταμερισμός εργασιών και ευθυνών, αλληλοεκτίμηση και σεβασμός.


2.    Συνδυάζεται  εύκολα η γυμναστική με το χορό και πιο από τα δυο είναι πιο αποτελεσματικό για ένα εντυπωσιακό γυναικείο σώμα.

Τόσο η γυμναστική όσο και ο χορός μπορούν αυτόνομα να είναι αποτελεσματικά στο σώμα. Όταν  όμως συνδυαστούν, η δραστηριότητα γίνεται πιο ευχάριστη και τα σωματικά και ψυχολογικά αποτελέσματα είναι ακόμα πιο θεαματικά.
Από τη μια, ο χορός  που αποτελεί την έκφραση του σώματος και της ψυχής, είναι ενταγμένη στην κατηγορία της αερόβιας άσκησης με πολλαπλά οφέλη στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα.
Από την άλλη, η γυμναστική ενδυναμώνει το μυϊκό σύστημα, προστατεύοντας τα ζωτικά όργανα του οργανισμού.
Τέτοια προγράμματα στο γυμναστήριο είναι το Zumba, to Step 4 all  και το Zumba Step.


 
3.    Τί ζητάνε συνήθως οι γυναίκες στο γυμναστήριο; Τί θέλουν να γυμνάσουν περισσότερο;

Καταρχήν, να διευκρινίσω πως υπάρχουν δυο κατηγορίες γυναικών στα γυμναστήρια. Οι γυναίκες που γνωρίζουν τη σημασία της συστηματικής άσκησης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και οι γυναίκες οι οποίες θεωρούν αναγκαία την γυμναστική μόνο όταν πρέπει να χάσουν βάρος.
Στην πρώτη περίπτωση, οι γυναίκες το μόνο που ζητάνε είναι έναν σωστό προγραμματισμό αερόβιας άσκησης και μυϊκής ενδυνάμωσης για να διατηρούν το σώμα τους σε μια καλή φυσική κατάσταση. Στην δεύτερη περίπτωση, οι γυναίκες ως επί το πλείστων,  ζητάνε να χάσουν τοπικά λίπος (κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς και των ποδιών) και αποφεύγουν να γυμνάσουν το πάνω μέρος του σώματος, (κυρίως το στήθος και την πλάτη), υποστηρίζοντας την αντίληψη ότι δεν θέλουν να «μικρύνει»  το στήθος και να «ανοίξει» η πλάτη.
Οι εξειδικευμένοι γυμναστές του Ambitus ανταποκρίνονται εξίσου αποτελεσματικά και στις δύο περιπτώσεις γυναικών, καταφέρνοντας  παράλληλα να αποσταθεροποιούν  τις λάθος αντιλήψεις της τοπικής απώλειας λίπους και να εντάσσουν όλο και περισσότερες γυναίκες στην πρώτη κατηγορία.


4.    Πόσο χρόνο θέλει μια γυναίκα για να κάνει το τέλειο σώμα να βγει στις παραλίες τώρα που καλοκαιριάζει.

Εξαρτάται από το τί θεωρεί τέλειο σώμα η κάθε γυναίκα και σε ποια κατάσταση βρίσκεται το σώμα της για να το πετύχει. Σίγουρα μια γυναίκα με 4-5 επιπλέον κιλά και έναν ενεργητικά καλό μεταβολισμό, χρειάζεται λιγότερο χρόνο από μια γυναίκα που έχει 15-20 επιπλέον κιλά και έναν επιβραδυμένο μεταβολισμό. Το μόνο σίγουρο είναι πως η έγκαιρη προσέλευση σε γυμναστήριο και η συστηματική καθοδηγούμενη άσκηση θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα της κάθε γυναίκας.

5.    Το Ambitus ανήκει σε σένα και τον σύζυγό σου. Έχετε φαντάζομαι επιλέξει διαφορετικά προγράμματα ο καθένας στο γυμναστήριο που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών σας.

To Ambitus Fitness Gym είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις ανάγκες και απαιτήσεις των μελών της. Υπάρχει ποικιλία προγραμμάτων στην ομαδική εκγύμναση έτσι ώστε να καλύπτονται η πλειοψηφία των αναγκών. Επίσης οι εκπαιδευτές, ανάλογα με το επίπεδο των ασκουμένων που έχουν στο μάθημα, δίνουν εναλλακτικές ασκήσεις για  προχωρημένους και για αρχάριους, παρέχοντας στους συμμετέχοντες το αίσθημα της ασφάλειας και της προσωπικής ικανοποίησης.

6.    Κάποιοι λένε πως το Ambitus είναι από τους πιο ζεστούς χώρους γυμναστηρίων με τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα. Πόσοι όροφοι είναι και τι περιέχει ο κάθε όροφος.

Είναι ζεστό και φιλικό το περιβάλλον γιατί υπάρχει προσωπική επικοινωνία με τα μέλη μας. Διατηρούμε μια φιλική πελατειακή σχέση και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις επιδιώξεις τους. Γνωρίζουμε τις προσωπικές ανάγκες του καθενός και στοχεύουμε στην επίτευξη των στόχων τους. Το γυμναστήριο στεγάζεται στον 1ο και 2ο όροφο. Στον 1ο όροφο είναι ο χώρος με τα μηχανήματα και στον 2ο όροφο είναι η αίθουσα των ομαδικών τάξεων.

7.    Τι προγράμματα έχετε και τι προσφορές.

Θα σας παραπέμψω στην ιστοσελίδα του γυμναστηρίου www.ambitusfitness.com.cy . όπου μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα  ή  αν έχετε κινητό  με λειτουργικό Android κατεβάστε την εφαρμογή Ambitus (σύντομα και σε iOS). Εκεί θα βρείτε και τα στοιχεία επικοινωνίας του γυμναστηρίου όπου μπορείτε να απευθυνθείτε για να μάθετε τις τιμές. Υπάρχουν ειδικές τιμές για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες καθώς  και για ζευγάρια, οικογένειες. Επίσης υπάρχουν πακέτα συνδρομής για 3-6-12 μήνες .
LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ