RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

OMG ΚΥΠΡΟΣ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ &... ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ

Σήμερα ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και θερμός, στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 βαθμούς στα παράλια και στους 17 βαθμούς στην χιονίστρα.Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος.

Αύριο ο καιρός συνεχίζει ηλιόλουστος και η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο κατά 1 περίπου βαθμό.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι πολύ θερμός, με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Το απόγευμα προς βράδυ, θα αρχίσει να μας επηρεάζει σκόνη από την Λιβυή μαζί με λίγες σταγόνες λάσπης. Η θερμοκρασία σημειώνει περαιτέρω άνοδο.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με πυκνή σκόνη και λίγες σταγόνες λάσπης. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η σκόνη υποχωρεί σταδιακά. Πτώση θερμοκρασίας.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ???? 
Όπως αναφέρει το Kitasweather Την Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την περιοχή θα επηρεάζει σχετικά χαμηλή πίεση και ασταθείς αέριες μάζες, όπου θα ευνοήσουν νεφικές αναπτύξης κυρίως κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα δίνουν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Κυρίως στα ορεινά υπάρχει κύνδινος για χαλαζόπτωση. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ