RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ & ΕΦΡΑΙΜ - ΕΔΩ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ - ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ

Μια μεζονέτα λίγο έξω από τη Λευκωσία επέλεξε το ζευγάρι πριν από λίγες βδομάδες για να στεγάσει τον έρωτά του.

Έξι μήνες ήταν αρκετοί για να πάρουν την πιο τρυφερή κοινή απόφαση. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ όπως φαίνεται ζουν έναν μεγάλο έρωτα, γι’ αυτό και αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Το γνωστό ζευγάρι της κυπριακής showbiz διανύει ίσως την καλύτερη περίόδο της ζωής του τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Beautiful People, το νέο τους ερωτικό καταφύγιο είναι μια μεζονέτα τριών υπνοδωματίων και βρίσκεται λίγο έξω από τη Λευκωσία κοντά στο ΓΣΠ.

Μένουν στο πρώην σπίτι του αρχηγού

Ο άσος του ΑΠΟΕΛ μετά από την πληροφορία ότι ο φίλος και συμπαίκτης του Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης πουλάει το σπίτι του, μιας και μετακομίζει σε μεγαλύτερο, δεν έχασε την ευκαιρία να το αγοράσει για να στεγάσει τον έρωτά του με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης. Όλα έγιναν μέσα σε λίγες μέρες.
Το σπίτι είναι μια εντυπωσιακή μεζονέτα, ένα διώροφο καταφύγιο μακριά από τις πολυκατοικίες και την κίνηση της πρωτεύουσας, με μέτρα ασφαλείας. Το ζευγάρι επέλεξε τη συγκεκριμένη περιοχή μιας και μέσα σε λίγα λεπτά τόσο εκείνος όσο και εκείνη μπορούν να βρεθούν ο ένας στο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ για προπόνηση και η παρουσιάστρια στο κανάλι του MEGA.must.com.cy ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ