RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΕΝΕΒΕΖΟΥ "ΗΜΟΥΝ ΘΥΜΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ & ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ...."

Η «σιδηρά κυρία» της κυπριακής τηλεόρασης μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά στις ΤΗΛΕΩΡΕΣ για το ΡΙΚ, αλλά και για τα όσα ακολούθησαν: Για τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχθηκε, γιατί επέλεξε τον ΑΝΤ1, πώς νιώθει στη μεσημβρινή ζώνη, αλλά και για το ενδεχόμενοw να πολιτευτεί.

Θα… αποκαλύψω τις ηλικίες μας μ’ αυτό που θα σου πω, αλλά ξέρεις ότι απ’ τα πρώτα πράγματα που μου είχες πει – ήμασταν στο τμήμα ειδήσεων του «Λόγου» τότε – ήταν η φράση «εγώ δεν θα κάνω ποτέ τηλεόραση!»;
Αλήθεια; Μπορώ να φανταστώ γιατί το είπα. Με προέτρεπαν από τότε, στο «Λόγο», να μπω και στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων. Κι έλεγα όχι τη συγκεκριμένη στιγμή. Ηθελα πριν το κάνω, να «πατάω γερά δημοσιογραφικά», να νιώσω ασφαλής,  να αποκτήσω το υπόβαθρο που χρειάζεται κάποιος που καλείται να κάνει παρουσίαση δελτίου ειδήσεων. Γι’ αυτό το λόγο θα το είπα. Γιατί δεν θυμάμαι τον εαυτό μου, ακόμη και στο ξεκίνημά μου, να αποκλείω κάποιο είδος δημοσιογραφίας, είτε αυτό είναι ηλεκτρονική είτε είναι έντυπη. Δεν είμαι τύπος του «ποτέ». Και στη ζωή μου, γενικά, δεν λέω συχνά όχι, ούτε αποκλείω κάτι. Εκτός, βέβαια, από κάποια θέματα αρχής.
Δηλαδή δεν θα απέκλειες ούτε το ενδεχόμενο να επιστρέψεις στο ΡΙΚ;
Δεν θέλω να συζητήσω για το ΡΙΚ. Δεν έχω να πω κάτι.
Κοιτάζοντας πίσω, θα ήθελες να είχες χειριστεί το θέμα διαφορετικά;
Όχι. Χειρίστηκα το θέμα με αξιοπρέπεια. Άλλοι δεν το χειρίστηκαν σωστά.
Πληγώθηκες από την όλη ιστορία;
Ε, δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα όμορφα... Ήμουν θύμα κανιβαλισμού. Και ανθρωποφαγίας. Και οι πολίτες, θύματα παραπληροφόρησης.
Άρα, διάβαζες για τα όσα γράφονταν για σένα στα social media.
Ναι, τα διάβαζα. Επειδή εγώ δεν μιλούσα, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός η άλλη πλευρά και διέρρεε ό,τι ήθελε. Ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια.
Γιατί, τότε, δεν είπες εσύ την αλήθεια;
Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να απαντώ σε ό,τι διέρρεε.
Ολόκληρη η αποκλειστική συνέντευξη της Αιμιλίας Κενεβέζου στις ΤΗΛΕΩΡΕΣ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ