RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ....

Για περιστατικό που έγινε γύρω στο 1990, όπως λέει ο ίδιος, με απόπειρα δωροδοκίας του έναντι 3 χιλιάδων λιρών ώστε να έχει μειωμένη απόδοση, έκανε λόγο ο Κώστας Μαλέκκος στην εκπομπή του Σίγμα «Show και Αβλαβές», η οποία θα προβληθεί απόψε (7/4).  

Ο πρώην άσος των κυπριακών γηπέδων, αφήνει να εννοηθεί πως επρόκειτο για παιχνίδι της Ομόνοιας, στα αρχικά στάδια της καριέρας του.  Αναφέρει πως η προσπάθεια δωροδοκίας του έγινε από πρόσωπο που χαρακτήρισε «ψευτοσυγγενή» του, ο οποίος τον πίεζε καθημερινώς και στον οποίο απάντησε την Παρασκευή (πριν το ματς):  «Αν δεν ήσουν συγγενής μου ήταν να σε πάρω φυλακή. Εντάξει, να βρεθούμε τη Δευτέρα (μετά το παιχνίδι) να μου δώσεις τις 3 χιλιάδες να χαρίσω να κερδίσει η άλλη ομάδα», λέει ο Μαλέκκος.      

Θρασύδειλοι με αρρωστημένο φανατισμό     Η προτίμηση του Μάατσι  Θαυμάστε το παιδί σας δίπλα στους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του UEFA Champions League!  Μάθετε περισσότερα  Και συνεχίζει: «Ήμασταν μια παρέα τέσσερα άτομα τότε, πολύ κολλητοί, ήταν και τον καιρό που ξεκίνησαν τα στοιχήματα.  Και τους λέω ρε, για να έρτουν να μου δώσουν εμένα 3 χιλιάδες, 19 χρονών, σημαίνει ότι εδώκαν άλλες 50 τζαι που δαμέ τζαι τζιει. Που σημαίνει εννά χάσει η Ομόνοια.  Να βάλουμε που 500 λίρες ο καθένας, να πάμε να παίξουμε στα μπούκικα να κερδίσει η άλλη ομάδα. Εβάλαμεν 2 χιλιάρες λίρες, τέσσερα άτομα, να κερδίσει η άλλη ομάδα. Ξεκινά το παιχνίδι, 1-0, 1-1».  Η συνέχεια στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη, η οποία θα αρχίσει στις 21:00…goalphilenewsΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ