RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ - Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Σε ηλικία 32 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο γυναίκες που είχε μαζί του στο όχημα την ώρα του τραγικού δυστυχήματος.
 
Ποιος ήταν ο τραγουδιστής;

Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στη Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο, το τραγούδι.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε πρόσφατα ενώ επαγγελματικά τραγουδούσε μόνο τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Ουσιαστικά αναδείχτηκε μέσω του Youtube. Τα video με τις εμφανίσεις και τα τραγούδια του έγιναν διάσημα, με εκατοντάδες χιλιάδες views, ενώ απέκτησε χιλιάδες θαυμαστές.

Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι "Δεν ταιριάζετε σου λέω". Ο ίδιος δήλωσε ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έγραψε και ένα τραγούδι με το όνομα της, "Αθηνά". Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν σπούδασε ποτέ ούτε μουσική, ούτε τραγούδι.
Ήταν αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα έγραφε ο ίδιος.  Πηγή: Pame Bouzoukia 
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ