Με ένα συγκινητικό μήνυμα στάθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο πλευρό της Πάολα, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «έχασε» τον πατέρα της. Στο μεταξύ, οι εμφανίσεις της τραγουδίστριας σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ανακοινώθηκε πως θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

paolaargyros.jpg
«Φέτος στο “Teatro” είχα την τύχη να συνεργαστώ άψογα με έναν ξεχωριστό ΑΝΘΡΩΠΟ που μέσα απ’ την στάση ζωης που κράτησε απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο δύναμη έχει μέσα της. Παρόλο τις δύσκολες στιγμές που βίωνε καθημερινά φρόντιζε να μην δείχνει τίποτα προς τα έξω και να είναι σωστή επαγγελματίας. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην ΦΙΛΗ και συνεργάτιδα μου ΠΑΟΛΑ για την απώλεια του πατέρα της... Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια», έγραψε στα social media ο Κωνσταντίνος, που μοιράστηκε την ίδια πίστα με την τραγουδίστρια, αλλά και την Ελένη Φουρέιρα.


Στο μεταξύ, το νυχτερινό κέντρο ανακοίνωσε πως, λόγω του δυσάρεστου γεγονότος, η αυλαία του σχήματος θα πέσει μία εβδομάδα νωρίτερα και όχι το προσεχές Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου, όπως είχε προγραμματιστεί.

«Η φίλη μας , η συνεργάτιδά μας, περνάει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της και είμαστε δίπλα της. Ένα υπόδειγμα επαγγελματία που για σχεδόν τρείς μήνες πήγαινε και ερχόταν στην Γερμανία για να είναι δίπλα στον πατέρα της και Παρασκευή βράδυ ήταν πάντα στο μαγαζί για να τραγουδήσει. Της συμπαραστεκόμαστε και πενθούμε μαζί της. Όλη η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί της φέτος ( Κωνσταντίνος Αργυρός , Ελένη Φουρέιρα, Στέλιος Λεγάκης, Γιούλη Ασημακοπούλου) στέλνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια και γνωρίζει την μεγάλη αγκαλιά και αγάπη που της έχουμε. Η ολοκλήρωση του σχήματος μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός, όπως είχε αρχικά οριστεί να γίνει στις 13 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται και έτσι πέφτει αυλαία με έναν τρόπο που δε θα ήθελε κανείς μας».ΣΤΑΡ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ