RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ "ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ...."

Μέσω Twitter εξέφρασε την άποψή του για το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που αναφέρεται στα κατεχόμενα ο Κύπριος τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Μετά το μακροσκελές κείμενο του Γιώργου Θεοφάνους κατά του Παντελίδη, ο τραγουδιστής είπε πως, αν και δεν πρέπει να σταυρώνουμε έναν άνθρωπο για ένα λάθος του, πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί όταν χρησιμοποιούμε έννοιες που αγγίζουν πατρίδες.
«Όλοι έχουμε τις κακές μας στιγμές. Και ο Παντελής είχε μία , όσον αφορά το περιβόητο τραγούδι που αφιέρωσε στην Κύπρο. Καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεχτικοί όταν χρησιμοποιούμε έννοιες που αγγίζουν πατρίδες και μάλιστα κατεχόμενες και ευαίσθητα εθνικά θέματα, χάριν της όποιας (άσχημης στην προκειμένη περίπτωση) ομοιοκαταληξίας», έγραψε.
«Όμως ας μην υπερβάλουμε και να σταυρώνουμε έναν άνθρωπο που είμαι σίγουρος ότι έπραξε αφελώς και άστοχα. Ήταν ένα ατόπημα. Μπορείτε απλά να μην ακούσετε και να μην ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο τραγούδι. Έχει τόσα όμορφα τραγούδια ο Παντελής για να ακούσετε. Ευχαριστώ», κατέληξε.24news ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ