RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

WOW: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ....

Η εταιρεία Pafilia, με μακρόχρονη πείρα στον κλάδο της Ανάπτυξης Γης βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο σχεδιασμού και αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουν οι προκαταρτικές εργασίες για την κατασκευή του μεγαλεπήβολου αυτού έργου.   

Το έργο που είναι μοναδικό τόσο για την Κύπρο, αλλά και για την Ευρώπη είναι το υψηλότερο παραλιακό οικιστικό κτίριο της Μεσογείου, φθάνοντας τα 170 μέτρα σε ύψος. Εντός του πρώτου τριμήνου του 2016, ξεκινούν οι εργασίες του,  η ολοκλήρωση των οποίων τοποθετείται στα τέλη του 2018. Η μοναδικότητα στον σχεδιασμό, η απρόσκοπτη θέα τόσο προς τη θάλασσα, όσο και προς την πόλη της Λεμεσού έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αγοραστών και επενδυτών, ενώ αναμένεται να καλλιεργήσει ένα διαφορετικό  τρόπο ζωής στην περιοχή.  
Το έργο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που γίνονται στην Κύπρο μετά το κούρεμα και τις επιπτώσεις της βαθιάς οικονομικής κρίσης στη χώρα. Το κόστος κατασκευής του υπολογίζεται γύρω στα €60 εκατ. πλέον έξοδα σχεδιασμού, επίβλεψης και διαχείρισης του έργου.   

Αλλάζει την εικόνα της Λεμεσού Το έργο είναι εμβληματικό για την Κύπρο, καθώς αλλάζει την εικόνα της Λεμεσού, ενισχύει τον ρόλο της χώρας ως προορισμού ξένων επενδυτών, αλλά και τοποθετεί το νησί στον διεθνή χάρτη του τομέα των πολυτελών ακινήτων που απευθύνονται σε εύρωστους αγοραστές. Το ΟΝΕ θα υψώνεται σε 37 ορόφους και 170 μέτρα από το έδαφος στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου. Στο ισόγειο θα λειτουργήσουν εμπορικά καταστήματα και εστιατόριο, καθώς και επιβλητική αίθουσα υποδοχής των ιδιοκτητών. Το έργο αποτελείται από 84 πολυτελή διαμερίσματα, με τρία διαμερίσματα ανά όροφο των δύο ή τριών υπνοδωματίων, διώροφα διαμερίσματα στα πιο ψηλά δώματα και κορυφαίο το ρετιρέ τριών ορόφων στο πιο ψηλό σημείο του κτηρίου με ιδιωτική πισίνα. Όλα τα διαμερίσματα θα έχουν απρόσκοπτη πανοραμική θέα προς την θάλασσα και επιπλέον την εντυπωσιακή βόρεια θέα της πόλης της Λεμεσού και την εκπληκτική θέα της οροσειράς του Τροόδους. .philenews.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ