RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΙ "MENOY" ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ?

Τσουχτερό το κρύο που επικρατούσε σήμερα Δευτέρα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ασθενή φαινόμενα χιονιού κυρίως στις ορεινές περιοχές..

Στα 50-55 εκατοστά το χιόνι στην κορυφή και 35 εκατοστά στην πλατεία..
Στους 6 βαθμούς στη Λευκωσία,στους 8 στη Λεμεσό,Λάρνακα και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και στους 10 στη Πάφο..
Στα ορεινά και ημιορεινά πιο χαμηλές θερμοκρασίες που στα ορεινά δεν ξεπέρασε τους μηδέν..Στο Τρόοδος η ελάχιστη έφτασε στους μείον 10..
ΠΡΟΣΟΧΗ τις επόμενες ώρες λόγω ΠΑΓΕΤΟΥ στα ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε περιοχές τους εσωτερικού..Στο Τρόοδος πιθανόν να πέσει και στους μείον 12 βαθμούς..
Όσο αφορά τις καιρικές συνθήκες για τις επόμενες βραδυνές ώρες παρατηρούνται νεφώσεις γενικά στην περιοχή μας που πιθανόν τοπικά δώσουν λίγα φαινόμενα χιονιού..

Για Τρίτη  παραμένουμε στο ψυχρό τομέα με αποτέλεσμα το κρύο να παραμένει αρκετό..
Όμως στα πιο δυτικά μας υψηλές πιέσεις και θερμές αέριες μάζες θα εκτοπίσουν όλο και πιο ανατολικά τις πολύ ψυχρές αέριες μάζες που μας επηρεάζουν και έτσι σιγά σιγά από Τετάρτη και μετά ο καιρός θα βελτιώνεται με την υποχώρηση του κρύου με άνοδο της θερμοκρασίας..

Έτσι για την Κύπρο ο καιρός μας με ηλιοφάνεια και νεφώσεις που από το μεσημέρι και μετά θα είναι πιο αυξημένες με τις πιθανότητες στο 20-30% οι νεφώσεις να δώσουν τοπικά κάποια φαινόμενα χιονιού ή χιονόνερου..Λίγες αλλά υπάρχουν..
Παραμένουν αυξημένες οι νεφώσεις και τις βραδυνές ώρες..
Πιο εξασθενημένοι οι άνεμοι σε σχέση με σήμερα και θα είναι στα 2 με 3 μποφώρ..

Θερμοκρασία στους 8 βαθμούς περίπου στο εσωτερικό και στους 10 στα παράλια..Στους 3-6 βαθμούς στα ημιορεινά και στους μείον 2 στα ορεινά..Στο Τρόοδος στους μείον 6..Στο Τρόοδος η ελάχιστη θα είναι μείον 10 με 12..
Υψηλή πίεση στα 1024hpa

Από Τετάρτη 27/1 μέχρι Σάββατο 30/1 καλές καιρικές συνθήκες με άνοδο θερμοκρασίας..
Στο 79% έφτασε το ποσοστό βροχής της κανονικής με τις περισσότερες ποσότητες να είναι στα ορεινά..tasos ierodiakonou LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ