RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΟΟΥΙ &....

140116102142_2936.jpg140116102143_3960.jpgΤο μυστήριο σχετικά με την κηδεία του Ντέιβιντ Μπόουι δεν έχει λυθεί ακόμα και σήμερα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το περιεχόμενο της διαθήκης του.

Ο θρυλικός ροκ σταρ, ο οποίος  άφησε την τελευταία του πνοή στις 10 Ιανουαρίου, μετά από άνιση 18μηνη μάχη με τον καρκίνο στο συκώτι είχε ετοιμάσει τη διαθήκη του από το 2004.


Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στην τελευταία του επιθυμία που δεν ήταν άλλη από το να αποτεφρωθεί στο Bali "με την παραδοσιακή ιεροτελεστία των Βουδιστών".

 Ωστόσο, είχε ζητήσει εάν δεν γινόταν αυτό "λόγω πρακτικών δυσκολιών" , τότε απλά να διασκορπιστούν εκεί οι στάχτες του. Αυτό κανείς δεν γνωρίζει εάν πραγματοποιήθηκε μετά την αποτέφρωσή του που έγινε στη Νέα Υόρκη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο  20σελιδο έγγραφο του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόουνς, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του καλλιτέχνη, αποτιμάται και η  περιουσία του, η οποία αξίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

(Με την γυναίκα της ζωής του, που έμεινε μαζί του μέχρι το τέλος, Ιμάν)

Ο τραγουδιστής άφησε το σπίτι στο Σόχο στην σύζυγό του Ιμάν, όπως και τη μισή περιουσία του. Ο γιος του από τον προηγούμενο γάμο με την Άντζι, Ντάνκαν Τζόουνς, παίρνει το 25%, ενώ το ίδιο ποσοστό θα πάρει και η κόρη του Αλεξάντρια, όπως και ένα εξοχικό του.

Ο Μπόουι άφησε ακόμη 2 εκατομμύρια δολάρια στην για πολλά χρόνια προσωπική βοηθό του, Κορίν Σουάμπ, όπως και μετοχές που κατείχε από την εταιρεία Oppossum και ένα εκατομμύριο δολάρια στην Μαριόν Σκιν, την νταντά της κόρης του.ΣΤΑΡ

LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ