RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

"ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙΡΟΥ" & ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - Η ΕΝΤΟΛΗ & Η ΕΚΚΛΗΣΗ....

Σε συναγερμό βρίσκονται όλες οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν από το απόγευμα σε ολόκληρη την Κύπρο και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι αύριο.  

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεωνίδας Λεωνίδου, ανέφερε ότι το προσωπικό σε κεντρικούς και επαρχιακούς σταθμούς έχει ήδη ετοιμάσει τον απαραίτητο εξοπλισμό για αντιμετώπιση πλημμυρών και περιστατικών εξαιτίας της χιονόπτωσης:  "Υπάρχουν σχέδια τα οποία προβλέπουν σε περίπτωση που το προσωπικό που εργάζεται εκείνη τη στιγμή αδυνατεί να ανταποκριθεί σε όλες τις κλήσεις, να γίνεται ανάκληση προσωπικού για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες ή ακόμα αποστολή προσωπικού από επαρχίες, οι οποίες τη συγκεκριμένη στιγμή μπορεί να μην έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα".  
 Έκκληση σε κατοίκους και επισκέπτες των ορεινών και ημιορεινών περιοχών να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, απευθύνει η Εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Άμυνας Ολίβια Μιχαηλίδου. Ενώ επισήμανε ότι εθελοντικές ομάδες, βρίσκονται σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούν σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης:  "Στην τροφοδοσία αποκλεισμένων περιοχών, στην άντληση νερών, στην παροχή πρώτων βοηθειών, στη διάσωση παγιδευμένων ατόμων και στην έρευνα και εντοπισμό ελλειπόντων προσώπων".
  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ - ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ  
 
 Ο Λειτουργός Μετεωρολογίας Παναγιώτης Γεωργίου, ανέφερε ότι κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες ώρες, θα είναι η ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας κατά πέντε βαθμούς Κελσίου, που θεωρείται αρκετά χαμηλότερη σε σχέση με τα κανονικά επίπεδα για την εποχή:  "Αναμένεται ότι θα ανέλθει στους εννέα βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, ενώ σήμερα είχαμε 16 περίπου βαθμούς. Είμαστε κάτω από τα κανονικά, είναι περίπου 15 τα κανονικά".  Τα έντονα καιρικά φαινόμενα εκτιμάται ότι θα υποχωρήσουν από το απόγευμα της Κυριακής, ενώ σημαντική βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τρίτη. ant1wo LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ