RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: ΚΗΔΕΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ... ΠΟΡΝΟ

simonlewis-web.jpg«Δεν υπάρχει γάμος χωρίς κλάμα και κηδεία χωρίς γέλιο» λέει η λαϊκή ρήση και μπορεί να μην πιστεύεται στα μάτια σας… με την είδηση που θα διαβάσετε, αλλά κάτι τέτοιο έγινε και στην Βρετανία!

Ένας 33χρονος άντρας στο Κάρντιφ της Βρετανίας σκοτώθηκε σε τροχαίο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα, στο αυτοκίνητό μαζί του επέβαιναν και η εγκυμονούσα σύζυγός του με τη μικρή του κόρη, οι οποίες διασώθηκαν.

Η γυναίκα του, τρεις μέρες μετά το τροχαίο, υποβλήθηκε σε καισαρική τομή και γέννησε ένα αγοράκι, το οποίο όμως δεν κατάφερε να επιβιώσει.
Σε κρεματόριο της πόλης, λίγες μέρες μετά, φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του 33χρονου και του νεογέννητου γιου του.
Όταν όμως ο ιερέας πάτησε το κουμπί για να παίξει το βίντεο –αφιέρωμα, άρχισε να παίζει σκληρό πορνό στην οθόνη!
thornhillcrematorium-web.jpg
Οι παρευρισκόμενοι έμειναν άναυδοι και σοκαρισμένοι από το θέαμα, ενώ ο πεθερός του άτυχου άντρα άρχισε να φωνάζει ώστε να σταματήσουν  το βίντεο. Όμως, αυτή η διαδικασία χρειάστηκε 4 ολόκληρα λεπτά!
Οι διοργανωτές της κηδείας δήλωσαν ότι ακόμα δεν γνωρίζουν πώς συνέβη το εν λόγω περιστατικό και ότι θα κάνουν έρευνα. Όπως λένε πάντως, η τηλεόραση που πρόβαλε το πορνό ήταν η μία από τις 4 που βρίσκονταν στην αίθουσα και ήταν καινούρια καθώς η προηγούμενη είχε σπάσει. Έτσι παραμένει άγνωστο αν το μετέδωσε πιάνοντας κάποιο σήμα από Bluetooth ή μέσω κάποιας σύνδεσης ίντερνετ.σταρ ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ