RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ - Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ....

spl156396_001.jpgΤα πάντα κανονισμένα είχε ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν λίγο καιρό πριν πεθάνει. Ο 73χρονος Ρενέ Αντζελίλ που έδινε μάχη εδώ και μια εικοσαετία με τον καρκίνο στο φάρυγγα, γνώριζε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα πως το τέλος πλησιάζει και έτσι φρόντισε να κάνει ο,τι περνά από το χέρι του ώστε η σύζυγό του να μην επωμιστεί όλο το βάρος.

Ο 73χρονος Αντζελίλ, ήθελε τα παάντα να είναι κανονισμένα, παρόλο που δεν γνώριζε ποια θα είναι η τελευταία του ημέρα στη Γη.

Μιλώντας στο «People», η στιλίστρια και κολλητή φίλη της Ντιόν, Άνι Χόρθ, αποκάλυψε πως:
spl1212260_006.jpg
«Ο Ρενέ ήταν πολύ γενναιόδωρος και φρόντισε να προετοιμάσει τα πάντα τους τελευταίους μήνες. Εξαιτίας του ότι προνόησε, η Σελίν τώρα είναι πιο ήρεμη και μπορεί να το διαχειριστεί με περισσότερο αυτοέλεγχο».

spl1199643_001.jpg
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το χτύπημα για την 48χρονη Ντιόν είναι διπλό, αφού δυο ημέρες μετά τον χαμό του συζύγου της, από την ζωή έφυγε και ο 59χρονος αδερφός της, νικημένος επίσης από τον καρκίνο.

spl716207_001.jpg
Η κηδεία του Ρενέ Αντζελίλ θα γίνει την Παρασκευή, στη βασιλική της Νοτρ Νταμ, στο Μόντρεαλ, την εκκλησία όπου πριν 21 χρόνια έγινε ο γάμος του με την Σελίν Ντιόν ενώ η 48χρονη σταρ δεν θα τραγουδήσει όπως αρχικά είχε ακουστεί, αφού επιθυμία της είναι να θρηνήσει σιωπηλά την απώλεια του.star
LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ