RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ ΠΟΥ... ΒΟΥΡΚΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Πλέον στις μέρες που διανύουμε, είναι γεγονός το ότι πολλοί από τους συνανθρώπους μας ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Μέσω της εκπομπής της Γωγώ Αλεξανδρινού «Ανοικτή Γραμμή» στο Sigma, προβλήθηκαν άσχημες συνθήκες διαβίωσης στις οποίες είναι αναγκασμένες να επιβιώσουν μητέρα με δύο παιδιά.
Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε εικόνες από το χώρο διαμονής της μητέρας με τα δύο της παιδιά. Μέσα από το βίντεο, μπορείτε να καταλάβετε τον λόγο που αυτά τα δύο είναι συνεχώς άρρωστα. Λούζονται με κουβάδες νερού, αφού οι λογαριασμοί τους μένουν απλήρωτοι.
Η Διευθύντρια του τμήματος Κοινωνικής Ευημερίας, Τούλα Κούλουμου, σε παρέμβασή της στην εκπομπή, δήλωσε άγνοια για το συγκεκριμένο περιστατικώ. Μετά την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ, ζήτησε όπως της δώσουν πλήρη στοιχεία για να διερευνήσεις την υπόθεση.
Παρέμβαση στην εκπομπή ζήτησε και η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία διέταξε έρευνα έκθεσης γεγονότων για το περιστατικό ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει πρόνοια του νόμου η οποία καλύπτει σε έκτακτες ανάγκες τέτοιου είδους περιπτώσεις έστω κι αν δεν δικαιούνται το δημόσιο βοήθημα.
«Σύμφωνα με το άρθρο 11, δίνεται βοήθεια και σε όσους έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα από το αν πληροί κάποιος τις προϋποθέσεις του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος».24news