RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟ.....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ....

Ένας κυπριακός γάμος... κράτησε σχεδόν πέντε μέρες και τα πάντα κατεγράφησαν σε ένα βίντεο που το... ζευγάρι και οι οικογένειες του το κρατάνε ως... επτασφράγιστο υλικό αναμνήσεων.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ομάδα του studioKARAMANOS | DIGITAL FILM SERVICES έζησε τον πενθήμερο Κυπριακό, παραδοσιακό γάμο του Λευτέρη και της Ανδριάνθης. 
Μαζί τους ζήσαμε, γέλασαν αλλά πιο σημαντικό συνειδητοποίησαν την σημασία των παραδόσεων μας και την συντήρηση αυτών σε εποχές που συχνά τους γυρίζουμε την πλάτη. 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Μάλιστα η ομάδα του Λουκά Καραμάνου λέει χαρακτηριστικά μετά το τέλος των γυρισμάτων του πιο... εντυπωσιακού παραδοσιακού γάμου που κράτησε πέντε ολόκληρες μέρες...‘Ενα μεγάλο μπράβο και μια τεράστια εκτίμηση σε όλους αυτούς που βοήθησαν να γίνει αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ γάμος πραγματικότητα!
 
Δείτε το βίντεο  ΕΔΩ
 
Τα γυρίσματα περιείχαν από... τύλιγμα κουπεπιών για μία ολόκληρη μέρα μέχρι ψήσιμο γλυσταρκών και ότι άλλο χρειάζεται ένας λαμπερός κυπριακός παραδοσιακός γάμος ενώ έγιναν τόσο στην Κυπερούντα όσο και στο Κολόσσι ενώ οι κουμπάροι και οι... κουμπάρες είχαν φορέσει την παραδοσιακή κυπριακή στολή... Μάλιστα, η ιδέα αυτή είχε γίνει και πριν από δύο χρόνια από το τότε ζευγάρι, Ελίζα Κωνσταντίνου Ιωάννου και Αντώνη Ιωάννου και οι τώρα νιόπαντροι είχαν ζητήσει... βοήθεια για να πραγματοποιηθεί το δικό τους παραμυθένιο όνειρο. Και φυσικά η βοήθεια δόθηκε απλόχερα. Έτσι... μας αρέσουν αυτά γιατί κρατάμε τις ρίζες μας ζωντανές. Να ζήσετε παιδιά.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ