RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, παρέλαβαν από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου τον 23χρονο ύποπτο.
Ο 23χρονος οδηγήθηκε στην Πύλη Πάφου, όπου και ανακρίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως τον 23χρονο έπεισαν οι δικηγόροι να παραδοθεί κάτι που έγινε λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα.
Εξάλλου, για την υπόθεση, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα.Πρόκειται για ένα 31χρονο και ένα 23χρονο, οι οποίοι φαίνεται να συνόδευαν τον 23χρονο κυρίως ύποπτο της απόπειρας φόνου. Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία αναζητεί τον 23χρονο Σταύρο Μπενάκη. Οι δυο τους συνελήφθησαν στις 17:30 καθώς επέστρεφαν με αυτοκίνητο από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές.
Οι δυο τους ανακρίθηκαν γραπτώς για διάφορα υπό διερεύνηση αδικήματα, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του 31χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης.


Η υπόθεση
Όλα έγιναν την Παρασκευή, μισή ώρα μετά τις επτά το βράδυ όταν 45χρονος μεταφέρθηκε από φίλους του στις πρώτες βοήθειες ιδιωτικής κλινικής στην Λευκωσία τραυματισμένος στο χέρι από πυροβολισμό.
Από την πρώτη στιγμή, ενημερώθηκε η αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στην κλινική και συνομίλησαν με τον τραυματία λίγο πριν μπει στο χειρουργείο. Τα όσα είπε φαίνεται να οδήγησαν τους ανακριτές προς συγκεκριμένη κατεύθυνση για τις έρευνες.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσία Δημήτρη Δημητρίου, από τα μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση στοιχεία και την υπάρχουσα μαρτυρία φαίνεται ότι το θύμα είχε οικονομική διαφορά με τον δράστη και συναντήθηκαν σε χώρο στάθμευσης στην Λακατάμια με σκοπό να επιλύσουν την διαφορά τους. Το θύμα συνοδευόταν από τρεις φίλους του και όταν έφτασε στον χώρο στάθμευσης ο δράστης ανέσυρε πιστόλι και έριξε δύο πυροβολισμούς. Ο ένας κτύπησε στην παλάμη του θύματος και ο άλλος ο ελαστικό του οχήματος του θύματος. Το θύμα μαζί με τους φίλους του μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Λευκωσία όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση απολύθηκε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αρχικά άκουσαν φωνές από έντονη λογομαχία και λίγα λεπτά αργότερα πυροβολισμούς ενώ από την σκηνή διέφυγε και όχημα το οποίο αναζητούν οι αρχές. ant1wo LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ