RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

OOPS: Η ΠΙΠΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ? ΤΟΥΣ... ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΙΣ...

xa1_11.jpgΤης… συμπεθέρας γίνεται στο Μπάγκιγαμ, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Πίπα Μίντλετον λέγεται ότι έκαναν σεξ στους τουαλέτες του παλατιού, ανήμερα του πριγκιπικού γάμου, ενώ το ειδύλλιό τους είχε και συνέχεια!
 
Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Οk!», που επικαλείται πηγές μέσα από το Ανάκτορα, ο αδερφός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και η αδερφή της δούκισσας Κέιτ πέρασαν «καυτά» βράδια, αρχής γενομένης από την μέρα του γάμου, στις 29 Απριλίου του 2011.


«Ο έρωτας κράτησε τρεις μήνες», υποστηρίζει το περιοδικό, το οποίο, μάλιστα, φιλοξενεί και… γαργαλιστικές λεπτομέρειες από τη συνεύρεση: κατά την διάρκεια του γάμου, τα δύο συμπεθέρια φλέρταραν συνεχώς, ενώ «κάποια στιγμή, η Κέιτ πήγε να φτιάξει το μέικ απ της και τους βρήκε να φιλιούνται στο μπάνιο!».

2F36067900000578-3352875-image-m-9_1449677094243.jpg
(H Πίπα και ο Χάρι στο Παλάτι, την ημέρα του πριγκιπικού γάμου)

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η δούκισσα έγινε έξαλλη με όσα είδε, ενώ ο Χάρι συνέχισε να «πολιορκεί» την Πίπα αν και εκείνη δεν ενέδωσε ποτέ, υπό τον φόβο της αδερφής της.

fb29b7f0-fa15-11e4-822b-d1fa0833d8aa_Prince-Harry-Pippa.jpg
(Το φερόμενο ως παράνομο ζευγάρι κατά την διάρκεια του γάμου, στο αββαείο του Γουέστμινστερ)

Ωστόσο, κατά τα γραφόμενα, μετά τους πρόσφατους χωρισμούς τους, ο Χάρι και η Πίπα ήρθαν ξανά κοντά: το ρομαντικό ραντεβουδάκι του άτακτου πρίγκιπα με την κουνιάδα περιελάμβανε ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά, απαλή μουσική, καρμπονάρα και κρασί, ενώ, μετά το φαγητό, οι δύο νέοι αποσύρθηκαν στα ιδιαίτερα και η Πίπα αναχώρησε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα.

Την… ωραία ατμόσφαιρα χάλασε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, που μπήκε στο διαμέρισμα του αδερφού του και τους βρήκε σε «περίεργη στάση», ενώ απαίτησε να λήξει αμέσως το ειδύλλιο!ΣΤΑΡ ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ