RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΟΤΕ ΧΑΛΑΕΙ


Η Κύπρος συνεχίζει να επηρεάζεται από ένα ελαφρώς ψυχρό ρεύμα αέρα στην ανώτερη ατμόσφαιρα που πιστεύω κρατά την θερμοκρασία ώστε να μην ανέβει αρκετά και έτσι η θερμοκρασία μας παραμένει περίπου στα ίδια επίπεδα με σήμερα.Πολύ μικρή άνοδος την Παρασκευή 25/12.

Όπως θα δούμε και την Κύπρο μέσα από τους χάρτες 2-4 με κυρίως αίθριο καιρό κατά τι διάρκεια της ημέρας και νύχτας με τον ήλιο να είναι κυρίαρχος.
Θα ενισχυθούν όμως οι άνεμοι για αύριο και θα είναι 2-3 έως και 4 τοπικά ενώ στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια θα φτάνει και τα 5 μποφώρ..
Από αργά το απόγευμα θα αρχίσουν να εξασθενούν πέφτωντας κάτω από τα 3 μποφώρ αλλά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά και βορειοδυτικά θα παραμείνουν ως τα 3 μποφώρ.

Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς περίπου στη Λευκωσία,Λεμεσό,Λάρνακα και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου ενώ στη Πάφο θα φτάσει τους 21 βαθμούς.
Στους 14-17 βαθμούς στα ημιορεινά και στους 11 στα ορεινά. Στο Τρόοδος στους 8 βαθμούς.
Υγρασία από 45 έως 90%..Αυξημένη τις αυγινές και βραδυνές ώρες.
Υψηλή πίεση 1026-1027hpa

Για την ημέρα των Χριστουγέννων 25/12 με ηλιοφάνεια αλλά και νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα από το μεσημέρι και μετά με τους ανέμους πιο εξασθενημένους από την παραμονή και θα είναι στα 2-3 μποφώρ..
Θερμοκρασία στους 20-22 βαθμούς..Λίγη ψύχρα τις αυγινές ώρες.

Για Σάββατο και Κυριακή 26-27/12 σε μικρή πτώση η θερμοκρασία και ίσως λέω ίσως πολύ τοπικά να έχουμε κάποιες βροχές.Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο για αυτό λέω ίσως.. ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ