RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ... ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΚΟ & ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Το ΔΗΚΟ μαζί με την Ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους και το Κίνημα Αλληλεγγύης, προχωρούν σε διάλογο με στόχο την συνδιαμόρφωση ενός πλαισίου συνεργασίας.  

Με ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ, αναφέρει ότι μετά από την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, εξουσιοδότησε τη Γραμματεία του κόμματος, όπως προχωρήσει σε διάλογο με την Ελένη Θεοχάρους και το Κίνημα Αλληλεγγύης.  «Στις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η πατρίδα μας, το Δημοκρατικό Κόμμα, επιδιώκει την εκλογική συνεργασία με ομάδες πολιτών, κινήσεις και προσωπικότητες που συμμερίζονται την ανάγκη για προστασία της Κυπριακής Δημοκρατίας και για συλλογική χάραξη μιας νέας, διεκδικητικής στρατηγική στο Κυπριακό, με στόχο την επίτευξη μιας σωστής, λειτουργικής και βιώσιμης λύσης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.  

Είπε ΟΧΙ στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ ο Μαρίνος Κλεάνθους  Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο Νικόλα Παπαδόπουλο, ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΚΟ Μαρίνος Κλεάνθους, εξήγησε τους λόγους οι οποίοι τον έκαναν να αρνηθεί να κατέλθει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επικείμενες εκλογές.  Ο κ. Κλεάνθους, έδωσε κατ’ιδίαν την επιστολή στον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος αρνήθηκε να την λάβει, ενώ του ζήτησε να το ξανασκεφτεί.  Η συγχυσμένη στάση του ΔΗΚΟ στο κυπριακό, κατά την οποία δεν αποκηρύσσεται μεν η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, αλλά ούτε και στηρίζεται επίσημα, όπως επίσης και η στήριξη σε πολιτικά πρόσωπα που αποκηρύσσουν τα Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (π.χ Γιώργος Λιλλήκας, Ελένη Θεοχάρους), η συγχυσμένη στάση του κόμματος στην οικονομία με εναλλαγές από την πιστή εφαρμογή του μνημονίου στις αλλαγές των όρων του μνημονίου και τούμπαλιν, είναι οι λόγοι που απωθούν τον Μαρίνο Κλεάνθους από το να συμμετάσχει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.  Ο κ. Κλεάνθους, δεν παρέλειψε να επικρίνει τον τρόμο με τον οποίο λειτουργεί το κόμμα. Επιρρίπτει στην ηγεσία διχαστική πολιτική η οποία κατατάσσει τα στελέχη σε «εμείς-εσείς». Τέλος, ξεκαθάρισε πως παραμένει ενεργό μέλος του ΔΗΚΟ, όμως επισημοποιεί την άρνησή του να κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές.24news ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ