RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΜΑΣ... ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ....

Αποκομμένη ψυχρή λίμνη αλλά και χαμηλό βαρομετρικό αναμένεται σιγά σιγά να αρχίσουν να μας επηρεάζουν αλλάζοντας το καιρικό σκηνικό με βροχές,τοπικές καταιγίδες,χιόνια στο Τρόοδος αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

Αυτήν την ώρα το χαμηλό(πιθανόν να έχει δημιουργηθεί πριν λίγες ώρες) βρίσκεται δυτικά-βορειοδυτικά μας και θα ακολουθήσει νότια-νοτιοανατολική πορεία.. Με βάση την πορεία που θα ακολουθήσει όπως λέω και τις τελευταίες ημέρες οι περιοχές που φαίνεται να έχουν περισσότερες πιθανότητες και ίσως να έχουν και αρκετές βροχές είναι τα δυτικά,νοτιοδυτικά,νότια,νοτιοανατολικά αλλά και τα ορεινά..
Δεν αποκλείω όμως και τις άλλες περιοχές ώστε να δεχθούν βροχές..Όλα είναι πιθανά και όλα θα εξαρτηθούν με το πως θα συμπεριφερθεί ακριβώς το χαμηλό βαρομετρικό..Λίγο να αλλάξει η πορεία του αμέσως θα παρατηρηθούν αλλαγές..
Τον τελευταίο λόγο έχει η φύση τώρα..

Με λίγα λόγια από αργά το βράδυ σήμερα προς ξημερώματα Σαββάτου αναμένεται να παρατηρούνται βροχές,χιόνια στο Τρόοδος και πιθανόν τοπικές καταιγίδες και αυτό το σκηνικό θα συνεχιστεί κατά τι διάρκεια του Σαββάτου μέχρι τις αυγινές ώρες της Κυριακής περίπου..
Από το βράδυ του Σαββάτου τα φαινόμενα θα περιορίζονται όλο και πιο νοτιοδυτικά έως νοτιοανατολικά..Για το βράδυ όμως θα σας ξαναμιλήσω διότι θέλω να δω πρώτα πως θα ξεκινήσει η όλη αυτή διαταραχή..

Οι άνεμοι 1-2 έως και 3 μποφώρ τοπικά τις πρωινές ώρες ενώ στα βόρεια θα είναι 3-4 μποφώρ.
Από το απόγευμα και όσο προχωράμε προς τις βραδυνές ώρες οι άνεμοι σταδιακά θα αρχίσουν να ενισχύονται και αναμένεται να είναι στα 4 με 5 μποφώρ σε αρκετές περιοχές..
Θερμοκρασία στους 17 βαθμούς σε εσωτερικό και στις περισσότερες παράλιες περιοχές εκτός από τα δυτικά που θα είναι στους 18 βαθμούς..Στους 10-12 βαθμούς στα ημιορεινά και στους 7 στα ορεινά.Στο Τρόοδος στους 2 βαθμούς..
Λόγω συννεφιάς πιθανόν η θερμοκρασία να είναι λίγο πιο κάτω.. Η ατμοσφαιρική πίεση συνεχίζει την πτώση της..ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ