RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ - Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι φήμες τούς ήθελαν ζευγάρι, χωρίς κανείς από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό, αφήνοντας το ερώτημα να... αιωρείται σε Ελλάδα και Κύπρο.    

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους απασχόλησαν αρκετά τα μέσα ενημέρωσης με τη στενή φιλία τους, την εποχή που εκείνος έκανε την πρωινή εκπομπή στο Mega.  

Σύμφωνα με την «Espresso» η ξανθιά καλλονή ταξίδεψε στην Αθήνα καλεσμένη στο «Τhe 2night show» του «Αρνι», το οποίο θα προβληθεί ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 23.00, από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος.  Καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι επίσης ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα «ντύσει» μουσικά αυτή τη συνάντηση.  

Ακόμη, στο πλατό θα βρεθεί ο Βασίλης Τζιγκούρας, ο Λαρισαίος υδραυλικός που στον ελεύθερο χρόνο του κατασκευάζει αμαξίδια για ανάπηρα σκυλιά, ενώ τη 


βραδιά θα κλείσουν η Μις Ελλάς 2015 Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοράις Μοσχούρη, η οποία θα εξηγήσει τους λόγους που αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss World, και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος θα αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κατά καιρούς.LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ