RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Με αυξημένες νεφώσεις τοπικά φαίνονται από δορυφόρο στην Κύπρο..Οι νεφώσεις θα συνεχίσουν να παρατηρούνται για το υπόλοιπο της ημέρας αλλά και αύριο Παρασκευή..

Η θερμοκρασία αυτήν την ώρα περίπου στους 20 βαθμούς και ασθενείς ανέμους..
Όσο αφορά την θερμοκρασία αύριο θα πέσει λίγο τοπικά και οι άνεμοι χωρίς ενίσχυση άρα παραμένουν εξασθενημένοι..

Όσο αφορά την αλλαγή που φαίνεται δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με εχθές..Χαμηλό βαρομετρικό στα βορειοδυτικά μας θα κινηθεί προς την περιοχή μας ακολουθώντας μια νότια-νοτιοανατολική πορεία περνώντας από κάτω μας..
Από αργά το βράδυ της Παρασκευής πιθανόν μετά τις 00:00-01:00 το βράδυ να αρχίσουν να παρατηρούνται βροχές με την πιθανότητα τοπικά να έχουμε και καταιγίδα στα δυτικά και από τις πρωινές ώρες οι βροχές μάλλον θα κινηθούν πιο ανατολικά..


    ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ       ΧΙΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 1500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ

Με τη θέση που παίρνει το χαμηλό αν δεν αλλάξει κάτι πιο ευνοικές είναι οι περιοχές στα δυτικά,ορεινά και νότια ώστε να έχουν αξιόλογες βροχές χωρίς όμως να μπορώ να αποκλείσω οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Κύπρου..
Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τοπικά φαινόμενα ή μπορεί να επηρεαστεί όλο το νησί και πιθανόν τοπικά να είναι αρκετές οι βροχές..

Παρατηρήθηκε μια αλλαγή από εχτές παίρνοντας πιο νότια το χαμηλό οι χάρτες για αυτό και προβληματίστηκα όσο αφορά τις περιοχές..
Βροχές θα έχουμε και τώρα απομένει να το δούμε και στην πράξη πως θα εξελιχθεί.. Επίσης στο Τρόοδος αλλά μέχρι και τα 1500 μέτρα περίπου θα πέφτει χιόνι..ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ