RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ

Εντοπίστηκε πριν από λίγο ο 38χρονος καθηγητής που τα ίχνη του χάθηκαν χθες το απόγευμα.  Τον εντόπισε μέλος της ΕΜΑΚ σε παράγκα του χωριού Αυδήμου. Θα του ζητηθούν εξηγήσεις.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 38χρονου άρχισαν όταν το όχημα του εντοπίστηκε αργά χθες το απόγευμα σε ανοιχτό χώρο στο χωριό Αυδήμου της Επαρχίας Λεμεσού, από διερχόμενο κυνηγό. Το γεγονός πως η πόρτα του συνοδηγού και το πορτ μπακάζ του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτές και τα κλειδιά πάνω στη μηχανή, κίνησε το ενδιαφέρον του κυνηγού που ειδοποίησε την Αστυνομία. Μέλη της αστυνομίας Αυδήμου μετέβησαν επί τόπου και εντός του αυτοκινήτου του 38χρονου εντόπισαν  το κινητό του τηλέφωνο.
Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε 38χρονο καθηγητή από τη Κισσόνεργα, έτσι τα μέλη της αστυνομίας επικοινώνησαν με τη σύζυγο του.  Όπως τους ανέφερε ο σύζυγος της είχε φύγει από το σπίτι τους στην Κισσόνεργα, στις 4 το απόγευμα, για να μεταβεί σε περίπτερο και έκτοτε δεν είχε κανένα νέο του.apocalipsi LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ