RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ - Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

Η Αγγελική Παππά είναι καθηγήτρια Αγγλικών και από σήμερα είναι η μοναδική Ελληνίδα που διεκδικεί από 50 ακόμη φιναλίστ το βραβείο Global Teacher Prize

Το βραβείο απονέμεται για δεύτερη φορά φέτος από το ίδρυμα Varkey Foundation με την υποστήριξη προσωπικοτήτων, όπως ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κιν Μουν, ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς και ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, οι οποίοι αποτελούν και μέλη της επιτροπής που θα επιλέξουν τον νικητή.
12109831_10153624903061678_8944212286244317632_o.jpgΤο βρετανικό ίδρυμα θεσμοθέτησε το Νομπέλ των Εκπαιδευτικών πριν από δύο χρόνια με σκοπό όχι μόνο να αξιολογήσει εκατομμύρια εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, αλλά και να τιμήσει εκείνον τον εκπαιδευτικό που συμβάλλει στην ανάδειξη της αξίας και της σημασίας ενός από τα πιο απαιτητικά επαγγέλματα στον κόσμο- τη διδασκαλία.

Η συμβολή της Αγγελικής Παππά είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς δεν είναι μόνο το πάθος για τη δουλειά της που την χαρακτηρίζει, αλλά και η ειδίκευσή της στη διαφοροποιημένη διδασκαλία και την ειδική αγωγή στην ξένη γλώσσα.
Από την ειδίκευση αυτή προέκυψε το «i love dyslexia»(ILD), το οποίο είναι το μοναδικό διεθνώς εκπαιδευτήριο βιωματικής και ολιστικής εκμάθησης αγγλικών για μαθητές με δυσλεξία και ειδικές μαθησιακές ανάγκες. ΣΤΑΡ
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ