RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΕ ΧΑΜΠΟΥΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ


Είναι ο Υπουργός που με το που ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο της Υγείας, έχει βλαθεί να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Πρώτιστος στόχος ο οποίος πρέπει να υλοποιηθεί πάραυτα και αυτό έχει βάλει μπρος, είναι το ΓΕΣΥ. 

Αυτό πάντως τόνισε στον Τάσο Τρύφωνος και την διαδικτυακή εκπομπή #the_experts. Ο Γιώργος Παμπορίδης δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις του παρουσιαστή σχετικά με τα viral των ημερών που δεν είναι άλλα από τα μαργαριτάρια των βουλευτών, Αθηνάς Κυριακίδου και Ευγένιου Χαμπουλλά.
Η μεν Αθηνά Κυριακίδου έγινε θέμα μέχρι και στα ελλαδικά πάνελ για τον βουλευτικό μισθό που δεν αρκεί για το κομμωτήριό της και ο δε Ευγένιος Χαμπουλάς για τα αμπελοπούλια του που όπου βρίσκει θα τα τρώει. Ο Χαμπουλλάς πάντως σε ευρωπαϊκό τουρ ταξίδεψε μέχρι την βρετανική Guardian που σχολίασε το θέμα.
Έτσι λοιπόν ο Τάσος Τρύφωνος ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας να τοποθετηθεί, ως έγκριτος νομικός περί της περιβόητης ανάρτησης του Ευγένιου Χαμπουλά με την πιατέλα αμπελοπουλιών και τον σάλο που προκλήθηκε τις επόμενες μέρες.
«Με λύπησε ιδιαίτερα η κίνηση του φίλου Ευγένιου. Όσοι ξέρουν τον Χαμπουλλά ξέρουν ότι δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός. Ο Χαμπουλλάς είναι η κλασσική περίπτωση Κυπραίου… έφτασα τζι είπουν το!» Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας.
Σε άλλη ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος σχετικά με τον υπουργικό μισθό μιας και η Αθηνά Κυριακίδου έθιξε το θέμα ανεπάρκειας του βουλευτικού μισθού, ο Γιώργος Παμπορίδης, ακομπλεξάριστος και με αυτοσαρκασμό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω το πλεονέκτημα να μην χρειάζομαι κομμωτήριο»LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ