RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ - ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

«Θερίζει» ο μολώχ της ασφάλτου τα τελευταία 24ωρα - Νέα τραγωδία χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Ημιφορτηγό παρέσυρε 47χρονη πεζή - Ενεπλάκη σε τροχαίο και είχε σταθμεύσει στη λωρίδα ασφαλείας για να ανταλλάξει ασφάλειες με τη δεύτερη οδηγό -  Βρισκόταν εκτός του οχήματος της και ο οδηγός του ημιφορτηγού δεν την αντιλήφθηκε - Παρέμεινε κλειστός ο αυτοκινητόδρομος για 4 ώρες.   

Άλλη μια φρικτή τραγωδία, η τρίτη στη σειρά μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, γράφτηκε στην άσφαλτο με την μαύρη λίστα των θυμάτων να μακραίνει όλο και περισσότερο.  
Ημιφορτηγό παρέσυρε πεζή γυναίκα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας η οποία είχε σταθμεύσει το όχημα της στη λωρίδα ασφαλείας αφού λίγα λεπτά προηγουμένως ενεπλάκη σε τροχαίο και αντάλλαζε ασφάλειες με τη δεύτερη οδηγό.  Το παιχνίδι της μοίρας άρχισε να εκτυλίσσεται γύρω στις 1 τα ξημερώματα.  Η άτυχη 47χρονη από τη Λευκωσία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε παρά την έξοδο της Αλάμπρας με δεύτερο όχημα που οδηγούσε γυναίκα και είχαν σταθμεύσει στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου. Οι δυο είχαν συμφωνήσει να ανταλλάξουν ασφάλειες. Και ενώ καθόταν στη θέση του συνοδηγού η δεύτερη οδηγός και έγραφε τα στοιχεία της, η 47χρονη είχε βγει εκτός του ο οχήματος της για να δει τις ζημιές που υπέστη.cyprustimesLIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ