RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - Ο ΤΕΛΕΙΟΣ PERSONAL TRAINER ΜΕ ΤΟ... ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις ο Σταύρος Χριστοδούλου είναι... από κάτω, αφού πρόκειται για ένα από τα δυνατά ονόματα του fitness της Κύπρου.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού ήδη ο τίτλος του Mr Universe του ανήκει και με το παραπάνω. Ο Σταύρος  Χριστοδούλου, είναι ένα από τα δυνατά muscle ανεκτίμητα "κομμάτια" του νησιού μας με παγκόσμιες διακρίσεις. Είναι ο personal trainer και αθλητής που με ένα του αυταρχικό βλέμμα "παγώνεις" και ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του. 


Άλλωστε, θέλει θυσίες για να καταφέρεις να φθάσεις στα... κυβικά του Σταύρου αλλά και για να πραγματοποιήσεις το στόχο σου. Γίνε και εσύ ο Scorpion King.... 


Έχει λάβει μέρος αρκετές φορές στο musclemania universe Pro show και έχει φτάσει μέχρι την υψηλότερη 3η θέση κάνοντας την Κύπρο υπερήφανη. Ο ίδιος, θέλει να σπάσει το ρεκόρ του και από την 3η παγκοσμίως θέση να... κατακτήσει την πρώτη και να κάνει ακόμα περισσότερο την πατρίδα του Κύπρο... υπερήφανη.

O κύπριος με το κορμί ατσάλι αυτό το διάστημα  παίζει και στο SIGMA σε έναν άκρως ενδιαφέρον ρόλο.  Keep Walking bro... ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ