RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΛΟΥΚΑΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ - Ο ΚΥΠΡΙΟΣ PERSONAL TRAINER ΜΕ ΣΩΜΑ ΑΤΣΑΛΙ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι Σκορπίος στο ζώδιο αλλά μην το φοβάσαι... Ο Λουκάς Ερωτόκριτου δεν... χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις όμως... πετυχαίνει πάντα στο στόχο του. 

Είναι γυμναστής - personal trainer και από τους πιο αγαπητούς του χώρου με βήματα που θα ζήλευαν ακόμα και σημαντικά πρόσωπα του εξωτερικού..

Ο Λουκάς μπορεί μέρα νύχτα να "χτίζει" το τέλειο σώμα όχι μόνο το δικό του αλλά και άλλων που το επιθυμούν όμως δεύτερο του χόμπι είναι το ποδόσφαιρο αλλά και φανατικός σινεφίλ.

Όταν και εφόσον δεν βρίσκεται στο gym και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ο νεαρός personal trainer σίγουρα θα βρίσκεται σε κάποιο από τα αγαπημένα του εστιατόρια ή σε φίλους να απολαμβάνει sushi ή burger, τις δύο του μεγάλες αγάπες ενώ γουστάρει πολύ να ταξιδεύει είτε... με μια βαλίτσα στο χέρι είτε με μουσική RnB


Α, αν θες να τον κερδίσεις, που είναι δύσκολο μίλησε του για τατουάζ.... Τρελαίνεται αφού αυτές τις μέρες ετοιμάζεται να "χτυπήσει" το 7ο στο ατσάλινο κορμί του. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ